Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#751349 picirigo Előzmény: #751344

Mivel longban vagyok érdekelt felőlem mehet! De ha ennyire egyszerű lenne, mindig mindenki csak nyerne!

#751344 Ibiza Előzmény: #751335

Mondjuk azért mert 6k feletti a Jpm célára az otpre? és azért mert a befalapok oylan országbeli papírt vehetnek nem gagyi minősítésű?

#751343 banyaiz Előzmény: #751299

Magyar problémás állományok végre tartós csökkenés útjára léphettek, erre beüt az orosz ukrán.

Tájkép csata után romok , sebesültek, halottak. Megyünk tovább előre. :)

Sajnos nem örülök annak, hogy még mindig nem látszik a fényes jövő, mindig van valami újabb probléma.

#751342 banyaiz Előzmény: #751299

Gyorsj. jövő héten. Nem túl jók a várakozások.

A forradalmi ámokfutás lecsitulásával az a fő kérdés kieső kamatbevételek meglévő állományokon , oroszok, ukránok mi az ami ellensúlyozni tudja. Még itt van ez a mozgolódás forradalmi bank létrehozására önkormányzati számlák , bankprivatizációk.

Szóval van gond azért.

Önmagában a bankadó csökkentése kivezetése ezt nem tudja ellensúlyozni.

Egyik harcnak éppen vége kezdődik a másik . :)

#751341 banyaiz Előzmény: #751299

:D Korrekt az indoklás szerintem. Főleg ez a része lényeges Otp szempontból

"A Moody's meglátása szerint a nagyobb gazdaságpolitikai stabilitás, elsősorban a bankszektor irányába, segíthet a banki hitelezés fellendítésében és ez támogatja a növekedési kilátásokat."

Aztán a részletekben legalább 4-5 helyen emlegetik a bankszektorbeli hatásokat.

Lényegében gonosz bankozás = nix felminősítés . Vége az ámokfutásnak (ne feledkezzünk el persze a várható bankprivatizációkról amik azért még akármit is üzenhetnek)

#751335 picirigo Előzmény: #751334

Miért emelkedne? Semmi sem történt. Ja, minősítés? Az vicc, arra semmit sem fog menni.

Annyira mindenki emelked…

#751334 Tapasz

Annyira mindenki emelkedést vár holnapra (én nem szeretném), hogy lehet esés lesz. Remélem, hogy a mai kínai adatok ehhez besegítenek.

#751298 banyaiz Előzmény: #751150

Stabilról pozitívra. Nix ugribugri de azért érik már bef ajánlott. Majd jövőre, vagy küldhetnének karácsonyi ajándékot. :) Ez se rossz araszolunk felfelé.

#751270 Csusza Előzmény: #751267

:-D

Vigyázz, én bármikor képes vagyok száguldó vonatra is felugrálni!

Meg azért maradt még a tarsolyban, nem csak ennyi volt a muníció... :-)

#751269 matgab Előzmény: #751268

amúgy ma nagyon megy a bankszektor, nemcsak az osztrákoknál (hálistennek), de az usaban is...

#751268 matgab Előzmény: #751261

úgy legyen... A pofm leszakadna, hogy most, hogy átültem Richterből OTP-be ,most meg a Richter muzsikálna jobban...

#751267 Sumér harcos Előzmény: #751258

akkor mi lesz itt?

fut szalad a büfékocsi egyedül rajta ül a matga-boss(főnök,met annak tekintem)-i?:))

küldtem még nektek egy italt is,és leléptem tegnap(500-tól-650ig)

rizikos volt az instrumentum,igy égetett,mint kopasz katonát a rövid centi(certi).

ma elbalfaxkodtam a short nyitást reggel,csak még 30-50et huztak volna rajta,akkor bekapcsolodom.

igy most kivárom mi lesz ebből .....semmi kapkodás.

#751261 Lenthor Előzmény: #751236

idézet: 11:53 Lenthor

Ha 5600-ról nem fordulunk, akkor lehet, hogy még lemegy 5572-ig és onnan talán vissza fel.

11:53-kor írtam, hogy 5572-ig jöhet le. 5577-ig jött. Nem is olyan rossz tippelés volt. Szerintem hétfőn-kedden és szerdán még felfelé megyünk.

Ma több részletben, -de …

#751258 Csusza

Ma több részletben, -de persze viszonylag szarul- kicsavarták a kezemből a swinges pakkomat.

Phasz voltam, sokkal jobb is lehetett volna, ha észnél vagyok.