És hogy látod, meddig hozza le a doji?
Na jó de aki kedveli az egzotikus befektetéseket? Annak ideális. :)
Meg kell egyébként adják a befektetésre ajánlottat vsz hamarosan most már. Azért makro szinten az ország számai alapján megadható.
:))) soha se hazudik egy gyertya, még ha elég se :)
idézet: 10:21 Lenthor
Óráson egy Doji gyertya szép felső tüskével.
10 óra 22-kor még 5695 volt az OTP árfolyama. Jól sejtettem, hogy a DOJI gyertya lehozza, eddig 5602-ig. Az órás gyertyák nem hazudnak.
A felminősítés rossz kifejezés. Inkább befektetésre ajánlás a helyes.
Az elsőre a kérdés: A gazdaság helyzete lehetővé tenné, hogy Magyarországot felminősítsék,
- Válasz: Igen.
A másodikra a kérdés: Ajánlod a barátaidnak, hogy a tőkéjüket Magyarországon fektessék be.
- Válasz: Nem. A környező országokban a kormányok sokkal kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát folytatnak, Nincs unortodox gazdaságpolitika. Nem vonják el mondvacsinált trükkökkel a profitot.
nix ugribugri. :) Arra várnak talán , beinduljon a megállapodás szerinti bankadó csökkentés, ami be is fog 100%, ezt már nem szegik meg.
Bankprivatizáció lehet még érdekes felminősítés szempontjából nehogy vmi nagyon balkánit húzzanak a dologban. Makroszámaink alapján érik a felminősítés egy ideje.
Ha 5600-ról nem fordulunk, akkor lehet, hogy még lemegy 5572-ig és onnan talán vissza fel.
Jaj te szegény majd mindjárt megkönnyezlek!:)Ha jól emlékszem az első 400 alattról van ez tényleg tűrhetetlen, 5% profit:)
Kösz.
A kiszállómat persze csak elqrtam, azt hittem kicsit feljebb lesz a teteje, mint 725, rohadt mérges vagyok... :-/
Meséljetek, mi van? Kiakasztották +15%-on? :-D
Mennyi most a real? Kösz.
Tudom, hogy 5750 környékén van a csökkenő hsz. felső szára, de naposon nekem mutat egy 5790-es értéket is.