Busszal is, dettó
Abu Simbel mindent visz szvsz
Ja Királyok völgye.. Hacsepszut temploma.. Tele van fegyveres őrrel, védik a turizmókat a beduin támadástól.. Hurgadába konvojba mentek csak a buszok.. összegyült egy héten egy két csapat busz.. mondjuk 20-30 turista busz, és úgy lehetet átmenni az egyiptomi sivatagban :) pisi szünet egy fegyveres koncentrációs táborban volt..
Igen volt szerencsém látni.. Iszonyatos volt az a Nílusi hajóút..
a Luxus hajóról nézni a nyomort a Nílus partján egy héten át, ahogy csorogtunk le a Níluson.. közbe az a sok szép nevezetesség. Luxor, Kom-ombo, Edfu, Karnak, Királyok völgye, Asszuán, Abu szimbel
Azt nem tudom, de Hacsepszut királynő (aki pasinak öltözött) templomán meg van örökítve
a madár azt hiszem.. kár, hogy istennő volt :) sebaj ez jutott a hatszázadik PF nick reg után... hónapokig nem engedték be az újakat és már kínomban írtam a baromságokat :)))
igen megint megmozdult a piac nálam kb. egy hete.. ezért nem voltam, mert egész nap szaladgáltam és ha van kereslet, akkor inkább azzal foglalkozom. Ma felvettem egy 48Milkás ART deco villát a XVI.ker-ben.. imádom az ilyen műemlék jellegű ingatlanokat, pont úgy mint a művészettörténetet. Hathor névből mondjuk le is jöhet :))) az egyiptomi kultúrából..
Szerencsére ritka vagyok azon közvetítők között aki művészeti szemszögből teríti fel az ingatlant az érdeklődőknek, így többnyire én vagyok a befutó a többi kollégával szemben..
Két hete egy 139Milkás villa eladásával bíztak meg a XVI.ker-ben.. jönnek a csemegék néha.. a Balatoni Kúria sajnos még megvan, de csak azért, mert a parttól pár percre van és nincs Balatoni panorámája
ja meg azért, mert itt pöcsölöm el a drága időmet ;-))
egyébként Lovag utca a két utca árai között van.
Lovag 100-110nm-es lakások átlag 250-300EFT/Nm.. ennyi a kínálati ár, de a fizetőképes kereslet szerintem 220-250e/nm.
Nagymező szerencsésebb, mert az drágább...
ott kínálati árak 400-500E/Nm.. én vevőként 300-350nél többet nem adnék érte.
Jókai utcának nyílván a Jókai térnél levő fele a fullos, de van olyan része, ami lepukkantabb..
Jókai utca kínálati árak 200-300 (350E/NM)... Jókai tér 400-500E/nm.
Jókai utcában 200 felett nem vennék.
Hathor, vesznek is?
Úgy tűnik kicsit megmozdult a piac, pár hete 1-2 új hiredetés is van ingatlan.hu-n.
A vagyonadó hírre? Addig nekem úgy tünt totál áll
az az igazság, hogy egy ingatlan értékbecslése sok mindentől függ. 3utca találkozására nem lehet semmit írni. Akár 40%különbség is lehet két szomszédos ház között. Az egyik egy műemlék jellegű ház, a másik omladozó. Az egyik magas emeleti lakás, a másik fdszti. Az egyik udvarra néz, a másik sötést belső gangra. Az egyik lepukkant, a másik felújított, akár extra. Az egyik cirkós, a másik távfűtéses, esetleg villany, vagy fa :)
Ha összerakod a legjobb és legroszzabb jellemzéseket ezek közül, már akár 50%árkülnbözet is kijöhet..
Egyébként akkor Lovag utcai a lakás, ha jól sejtem ;-)
Az 5. ingatlan egy nagy telek telefurkálva Szentgotthárdon. Érd:Bokorovits
Tisztelt Kissherceg. Van 3 gyáram, Cadizban, Környén illetve Szingapureban, magam sem tudom még hol, annyira csődben vannak, hogy virtuálisak
Üdv:Rényi
Nagytól vedd meg a Reanál ingatlanokat))))
Nem tudom, hogy vannak-e itt ingatlanhoz értők de azé megkérdem, a 6 ker-ben a Jokai u., Lovag u., Nagymező utca környékén a 100-110 nm-es lakásoknak mi az átlag értékük?
hmm, begyütt ez a phyl speki....:)))))
ipari és kereskedelmi ingatlanok témakörben, illetve termelő tevékenységet folytató cégek (pl gyárak) várom privát leveleket. :) Csődhelyzetben lévő nagy értékű gyár is érdekes.
A vártnál rosszabb ingatlanpiaci adat érkezett az USA-ból
2009.06.23 16:00
Májusban a vártnál kisebb mértékben emelkedett a frissen gazdát cserélő használt lakások száma az USA-ban. A National Association of Realtors jelentése szerint egyetlen hónap alatt 2.4 százalékkal 4.77 millióra nőtt az értékesítések száma, ami kisebb negatív meglepetést okozott a piacon, mivel az elemzők 4.82 körüli értékre számítottak.
"ha van pénzed sznob vagy? érdekes..."
nem éppen erre gondoltam.. ezt szerintem mindenki gondolja..
mert nem kell sok pénz ahhoz, hogy valaki sznob legyen ;-)
"nekem sznob aki nem a saját ízlése és természetes igénye szerint vásárol és akinek az számít ki mit gondol róla.."
nekem is! és pont azért biztos vevő nekem, mert Ő megmutatja, hogy neki más is van mint a többinek.. mindegy nem ragozom ;-)
ettől még kóka is veheti felőlem :))
illetve a földi halandók..
"kifele él kifelé villant...és amit összelapától abban nem is érzi jól magát ... ez a pénztöl független."
mondjuk nem biztos, hogy nem érzi jól magát benne...