Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#75097 Hathor Előzmény: #75095

Ja Királyok völgye.. Hacsepszut temploma.. Tele van fegyveres őrrel, védik a turizmókat a beduin támadástól.. Hurgadába konvojba mentek csak a buszok.. összegyült egy héten egy két csapat busz.. mondjuk 20-30 turista busz, és úgy lehetet átmenni az egyiptomi sivatagban :) pisi szünet egy fegyveres koncentrációs táborban volt..

#75093 Hathor Előzmény: #75091

Igen volt szerencsém látni.. Iszonyatos volt az a Nílusi hajóút..

a Luxus hajóról nézni a nyomort a Nílus partján egy héten át, ahogy csorogtunk le a Níluson.. közbe az a sok szép nevezetesség. Luxor, Kom-ombo, Edfu, Karnak, Királyok völgye, Asszuán, Abu szimbel

#75091 exmnbs1 Előzmény: #75090

Azt nem tudom, de Hacsepszut királynő (aki pasinak öltözött) templomán meg van örökítve

#75090 Hathor Előzmény: #75087

a madár azt hiszem.. kár, hogy istennő volt :) sebaj ez jutott a hatszázadik PF nick reg után... hónapokig nem engedték be az újakat és már kínomban írtam a baromságokat :)))

#75086 Hathor Előzmény: #75081

igen megint megmozdult a piac nálam kb. egy hete.. ezért nem voltam, mert egész nap szaladgáltam és ha van kereslet, akkor inkább azzal foglalkozom. Ma felvettem egy 48Milkás ART deco villát a XVI.ker-ben.. imádom az ilyen műemlék jellegű ingatlanokat, pont úgy mint a művészettörténetet. Hathor névből mondjuk le is jöhet :))) az egyiptomi kultúrából..

Szerencsére ritka vagyok azon közvetítők között aki művészeti szemszögből teríti fel az ingatlant az érdeklődőknek, így többnyire én vagyok a befutó a többi kollégával szemben..

Két hete egy 139Milkás villa eladásával bíztak meg a XVI.ker-ben.. jönnek a csemegék néha.. a Balatoni Kúria sajnos még megvan, de csak azért, mert a parttól pár percre van és nincs Balatoni panorámája

ja meg azért, mert itt pöcsölöm el a drága időmet ;-))

#75084 Hathor Előzmény: #75054

egyébként Lovag utca a két utca árai között van.

Lovag 100-110nm-es lakások átlag 250-300EFT/Nm.. ennyi a kínálati ár, de a fizetőképes kereslet szerintem 220-250e/nm.

Nagymező szerencsésebb, mert az drágább...

ott kínálati árak 400-500E/Nm.. én vevőként 300-350nél többet nem adnék érte.

Jókai utcának nyílván a Jókai térnél levő fele a fullos, de van olyan része, ami lepukkantabb..

Jókai utca kínálati árak 200-300 (350E/NM)... Jókai tér 400-500E/nm.

Jókai utcában 200 felett nem vennék.

#75081 exmnbs1 Előzmény: #75078

Hathor, vesznek is?

Úgy tűnik kicsit megmozdult a piac, pár hete 1-2 új hiredetés is van ingatlan.hu-n.

A vagyonadó hírre? Addig nekem úgy tünt totál áll

#75078 Hathor Előzmény: #75054

az az igazság, hogy egy ingatlan értékbecslése sok mindentől függ. 3utca találkozására nem lehet semmit írni. Akár 40%különbség is lehet két szomszédos ház között. Az egyik egy műemlék jellegű ház, a másik omladozó. Az egyik magas emeleti lakás, a másik fdszti. Az egyik udvarra néz, a másik sötést belső gangra. Az egyik lepukkant, a másik felújított, akár extra. Az egyik cirkós, a másik távfűtéses, esetleg villany, vagy fa :)

Ha összerakod a legjobb és legroszzabb jellemzéseket ezek közül, már akár 50%árkülnbözet is kijöhet..

Egyébként akkor Lovag utcai a lakás, ha jól sejtem ;-)

Re: vártnál rosszabb USA adatok

#75077 exmnbs1 Előzmény: #73313

Az 5. ingatlan egy nagy telek telefurkálva Szentgotthárdon. Érd:Bokorovits

#75075 exmnbs1 Előzmény: #73313

Tisztelt Kissherceg. Van 3 gyáram, Cadizban, Környén illetve Szingapureban, magam sem tudom még hol, annyira csődben vannak, hogy virtuálisak

Üdv:Rényi

Nem tudom, hogy vannak-e…

#75054 Koffein

Nem tudom, hogy vannak-e itt ingatlanhoz értők de azé megkérdem, a 6 ker-ben a Jokai u., Lovag u., Nagymező utca környékén a 100-110 nm-es lakásoknak mi az átlag értékük?

#73313 Kissherceg Előzmény: #73307

ipari és kereskedelmi ingatlanok témakörben, illetve termelő tevékenységet folytató cégek (pl gyárak) várom privát leveleket. :) Csődhelyzetben lévő nagy értékű gyár is érdekes.

vártnál rosszabb USA adatok

#73307 Hathor

A vártnál rosszabb ingatlanpiaci adat érkezett az USA-ból

2009.06.23 16:00

Májusban a vártnál kisebb mértékben emelkedett a frissen gazdát cserélő használt lakások száma az USA-ban. A National Association of Realtors jelentése szerint egyetlen hónap alatt 2.4 százalékkal 4.77 millióra nőtt az értékesítések száma, ami kisebb negatív meglepetést okozott a piacon, mivel az elemzők 4.82 körüli értékre számítottak.

Tovább: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=117146

#71659 Hathor Előzmény: #71655

"ha van pénzed sznob vagy? érdekes..."

nem éppen erre gondoltam.. ezt szerintem mindenki gondolja..

mert nem kell sok pénz ahhoz, hogy valaki sznob legyen ;-)

"nekem sznob aki nem a saját ízlése és természetes igénye szerint vásárol és akinek az számít ki mit gondol róla.."

nekem is! és pont azért biztos vevő nekem, mert Ő megmutatja, hogy neki más is van mint a többinek.. mindegy nem ragozom ;-)

ettől még kóka is veheti felőlem :))

illetve a földi halandók..

"kifele él kifelé villant...és amit összelapától abban nem is érzi jól magát ... ez a pénztöl független."

mondjuk nem biztos, hogy nem érzi jól magát benne...