BUX közelíti 22Kmat.
Gondold el, mi lesz, ha forgalom is jön majd az emelkedéshez..
Tegnapi zárót én kötöttem fel, ma reggeli aljat én vettem meg, tegnap 21600on napközben még tankoltam fel.
BUX közelíti 22Kmat.
Gondold el, mi lesz, ha forgalom is jön majd az emelkedéshez..
Tegnapi zárót én kötöttem fel, ma reggeli aljat én vettem meg, tegnap 21600on napközben még tankoltam fel.
Akármilyen szép is mindenhol máshol a béten kívül,itt csak forgalom nélküli felcibálás látható...
DAX futi már 11Kn ma reggel.
Ázsia 1-4%os pluszok
USA ATH alatt éppen.
Richter 20%os adózott eredmény növekedés.
Este jelent Mtel.
Decemberben várható EKB kamatcsökkentés, folytatodó eszközvásárlás.
Tegnapi 600MRD-os hitelezés felpörgetés 2016ra
Hitelminősítők értékelése
Elmaradt FED kamatemelés
Bull piacok
Majd ha a tűz közelében lévők elkezdik kapkodni a papperokat akkor talán valós lehet a felminősítés,addig csak pletyka...bár talán arra kell venni. :D
Az árazásról a szereplők döntenek! Csak azt akarom mondani van h,így van h,úgy értékelik a szereplők a másodlagos szereplők döntéseit.
Nézda tiszta ződ a paletta, nem tudják h,adni kell!:)
Szerintem ez a hülye pénteki minősìtés. Arra váni? Most a minősitő az Isten?
Én úgy látom beszorultunk egy ellenállás és egy támasz közé és ezt látom az OTP nél is. Ezt meg kell oldani csak nincs ki merné:)
Most kéne Hathornak veszegetni, lássuk előbújnak e rá az eladók:) Vagy csatlakoznak a vevők?:)
eddig elég nyomoronc a helyzet, bízom az OTP gyengesége segít átlendíteni
Ha nem tud emelkedni (kinti jó hangulat ellenére), akkor esni fog. Legalábbis remélem. :-)
majd holnap . nagyon jó a külker adat 544 millió euro a múlt hónapban.
Azé egy kicsit gyanús, hogy a kinti nagy örömködésben mi nem emelkedtünk szinte semmit, a forint meg esik.Nem valami szép együttállása a dolgoknak.
írjál csak !!! engem érdekel, jó meglátásaid vannak.
nekem az a lényeg hogy naposon ne zárjon MA26 alatt, ami 21548
Nem sértődök, de feleslegesnek találom az írást.
Ma valszeg egy dojink lesz 21500as támaszon, és holnap jön a megerősítés naposon, azt nézd!Nekem doji fölött bárhol jó a zárás.
-2%os Ázsiára is támadnak fel az indexek. Mi ez, ha nem long? Október bika hónap volt! nem kicsit!