szerintem is 22017-ig felmegy , majd ott dől el a tovább....
szerintem is 22017-ig felmegy , majd ott dől el a tovább....
Amit írtam mondatot egyetértő volt. Szerintem nagyobb jelentőséget tulajdonítasz a a hozzászólásoknak mint ami valójában mögötte van.
(amúgy meg mire fel várnám el pl én h,valaki is egyetértesen a véleményemmel, velem egy fórumon, van ki a feketére fogad van ki a pirosra, az egyén esélyeit nem befolyásolja a vele ellenkező fogadás vagy vélemény:)
Nekem olyan mintha visszaigazolást várnál a beírásaidra.
igazad van ------nyugat nagyon elhúzott, mi sem vagyunk ennyire rosszak követni fogjuk
nyugat nagyon longos MA5 felett zár mindig !!!!
most ültem ide a géphez
15 és 30 percesen shortos 4 indikátor szerint, eza stratégiám
4 indikátornak egyszerre kell egyirányba mutatni.
szóval naposon bika, 15 és 30 percesen szintén
60 percesen semleges
na mondtam..
nem értitek.. nem baj, jobb ha nem is írok, mert úgy sem értetek semmit velem kapcsolatban.
Most én lelépek.
Üdv.
na az furmányos lenne csúcsoknál aljakról beszélni:)Jaj de nehéz szakma ez!:)
Mondanám, hogy kettős alj, de csúcs közelében nem mondhatom, hogy 21500as támasznál dupla alj, így én kettős érintésnek mondom.
Vékony piac, alig van mozgás, érthető is 600 pontos elmozdulás után van egy kis iránytalanság.
Nem, legjobb esetben is egy fej-váll, de fel kell mennie 22Kra jobb vállra ahhoz. Ha meg túlszaladna feljebb, akkor kettős érintés 21500as támasznál
A bux képeden, nem dupla tetőt látunk? Vagy nem elég szabályos? Én nem tudom.
lefogadom, h. eddig ilyen hírekre fel se figyeltél, ha poziban vagy, akkor minden szalmaszálba belekapaszkodsz, ami te is tudod jól, hogy napos bux grafikonra semmilyen hatással nem lesz
A fejlett piacok tőzsdéi brutális emelkedést mutattak októberben.
Mi le vagyunk maradva.
Bux bezöldült.
Szerintem kár lenne. Holnap jelenti be a kormány az új hitel programot. Hitelezés élénkülése nem shortos (nálam).
jól hangzik, ha ma MA 26 alá zár, eladom holnap reggel a hatit.
Úgy tudom, hogy az alapok csak akkor vásárolhatnak, ha a 3 minősítő közül legalább 2-nél befektetésre ajánlott kategóriába kerülünk. Leminősítésnél is így volt, ha jól emlékszem.
Én tartom a Longokat.
DAX napos továbbra is.
http://postimg.org/image/7j28qn2bx/
BUX:
http://postimg.org/image/n9p424hlv/
PF hír:
"Közelebb kerülhetünk a felminősítéshez a héten
2015. november 2. 06:00
Két kiemelten fontos eseményre is számíthatunk itthon a héten, hiszen a Magyar Nemzeti Bank bemutatja legújabb hitelezés-élénkítő programját, míg a Moody's elképzelhető, hogy stabilról pozitívra módosítja a Magyarország hitelminősítéséhez tartozó kilátást."
És ha ez nem elég.
10:25 | Tíz bázispontot vághat decemberben az EKB
Én ráérek..