Nem tudom miért esett ekkorát az ODP, ugye a felvásárlás hírére húzták fel, aztán szépen lecsorgott ide, szerintem a buktató az ha nem kapja meg a Staples az engedélyt a felvásárlásra.
Nem tudom miért esett ekkorát az ODP, ugye a felvásárlás hírére húzták fel, aztán szépen lecsorgott ide, szerintem a buktató az ha nem kapja meg a Staples az engedélyt a felvásárlásra.
"Mióta meghalt Jobs, sztem csak brandböl és régi dolgokból él" --> ez igaz, de ezekből viszont nagyon jól. Bár ez a jövőre nézve nem egy életbiztosítás. Szeretnék már látni új termékkategóriát tőlük. Bár amit az iPhone-nal művelnek az brutális, de akkor is, illene még több lábon állni a cégnek.
Szerintem ez az elektromos autó téma elég érdekes, főleg hogy a TESLA-t fel fogják hozzá vásárolni sztem. ;)
ha kilobbizzák azt hogy a lóvét kedvezményesen hazahozhassák offshore-ból, akkor egy akkora pattanás lesz , mint egy hormonzavaros tinédzser arcán az első menstruáció előtt...
odp nemrég 6.40 is volt, miért, mi itt a buktató?
miért nem teszed?
Én spls-t elkezdtem venni, mert sztem alul van már árazva
mert nem hiszek apple-ben továbbra sem hosszú távon, és csak az extrém alacsony árazási sávban érdekel
Mióta meghalt Jobs, sztem csak brandböl és régi dolgokból él
Azért ez az arbitrázs időközben a Staples árfolyamának csökkenésével el is tűnt, ha holnap lezárnák a dealt akkor nagyjából pénzemnél lennék, de nem nagyon nyernék rajta semmit. Akkor nyernék ha most vennék ODP részvényt, mert most 7,62 az ára (én anno 9,46-on vettem), tehát ha az SPLS fizet érte 7,25 dollárt, plusz 0,22 SPLS részvényt,ami 0,22*12,99= 2,85 USD, az nagyon szép lenne, mert 7,62 dollárért kapnék 10,1 dollárt. Hmmmmmm........ ;)
122? Miért csak annyi? Egyébként most nézem hogy az össz portfólióm, 6,7%-a AAPL részvényben van, 113,89 USD bekerárral, nem is olyan rossz.
appe targetem epp nem teljesült 122-ön :(
Ugyhogy profitvedöt tettem rä 118.65-re
mär eleg jo kis plusszban van
staples-t is vettem funda alapon
rolls-royce-ot is, bär az TA-ra nagyon csunya mai sirkö dojival
a jövő eldönti, de tény, hogy jelenleg az fb a google kihívója :)
akkor rosszul emlékeztem :)
azért megy az fb, mert a felvásárolt cégei is elkezdték termelni a zsét pl insta, a whatsappről fogalmam sincs, de azt is kezelésbe veszik oszt beindul valami, oculustól is sokat várnak...
amúgy felhasználó számba az insta beelőzte a twittert, amit a befektetők úgy értékelhettek, hogy kiszálltak twitterből, beszálltak fb-be... :)