Ok. Akkor reggel megveszem a matrinyát.
Bazsy! Pályán menjünk, 11-re ott vagyunk nálad, 2-re Csokinál! Ha Waszinál minden oké, akkor 10-kor már indulhatunk is tőle!
A benya most is olcsó, meglepődtem tegnap h vmi 323 volt a Shellnél. De nem erről van szó, ha 50 forint lenne, akkor se pazarolnék. Biztos meséltem már, h a céges Corollában anno a computer gombja volt csak megkopva, annyit nézegettem a fogyit, pedig nem is én fizettem. :-) Opel detto.
Joepappa is alföldi kemény gyerek,Bazsi is síkságon nevelkedett,úgyhogy óvatosan az alföldi kommandóval! :D
Szívesen megismertelek volna! Sajnálom, hogy nem tudok menni, ihattunk volna egyet, meg beszélhettünk volna phylről is:-) Majd kóstold meg a pálinkát meg a boromat is, persze ha Rigó felviszi:-))
tudom:)
az enyéimben nem volt,egyikben sem,de nem is érezte volna magát túl jól nálam abban az időben,főként a VTI-nél,220al autopályáztam,olcsó volt a benzin:)
Az egy kijelző, tee. Volt a tiedben is sztem. :-)
Anélkül még sosem pályáztam, ha a fijjuk ragaszkodnak hozzá, megnézzük, h úgy mennyi a többletfogyi. :-) (fél-1 litert gondolok 100-on).
Eco gomb?:)
jelenléted árnyalja azért a képet, rigóról nem is beszélve :)
Cool.
Ha pályán akartok továbbra is menni, akkor a Google Maps szerint 2 óra 50 perc az út. Tehát úgy 11 körül kellene ideérnetek. Közúton fél órával több (tegnap teszteltem Miskolcról), ha úgy, akkor fél 11.
Jó kis mulatság szokott lenni,sztem élvezni fogod! :D
Jelentem úgy néz ki ezt az évet sem ússzátok meg nélkülem! :D
Maestro, 2-re igerted magad, en se megyek elobb. Viszont mar a kocsiban lenyomom az elso 3 felest :)))))
Figy, ne a lelkiismeretünkre próbálja hatni, hanem gyúrjál ezerrel, hátha akkor meg tudod védeni magad..! :-)
Bence... én hányra érjek oda? ;) mondjuk dél OK? csak a berúgás miatt kérdem...
rákényszerültem a blablacar-ra. egy fosch a rendszer, de rengeteg ember van rajta és nekem betelt minden utam Magyarország felé és vissza.
no én elköszönök, talán reggel még rátok nézek, aztán majd legközelebb bényén délután 2-kor. ittas leszek, amire odaértek, csaxólok
elküldtem priviben az infot