Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Vajon megéri e majd ebbe fektetni?

#75306 Dogi78 Előzmény: #75001

itt is előre tud valaki valamit?

nyitás után 3240 most 2750-en 200k eladó padlóra küldte

itt, ahol alig van közkézen papír

#75001 holnor Előzmény: #74425

na igen, a beírásai alapján ő tleg közel van a tűzhöz.

#74946 akpo7 Előzmény: #74756

Eddig ezert vettem, mert azt vartam, zarjon 3k fole es validalja a kitorest. Most, h. fole zart, kivancsi vagyok a holnapi napra. Lassan elkezdhetek gondolkodni, hogyan tovabb.

hmmm tehát Kelvin, figye…

#74869 potter

hmmm tehát Kelvin, figyeld mit ír fplayer:)))!

#74817 akpo7 Előzmény: #74756

Az jo sztori volt.

RFVbe ugyan kevesebb zsevel vagyok benne, de mit tudni, lehet szazalekosan jobban jovok ki belole.

#74756 holnor Előzmény: #74737

láttam én is, kicsit meg is ijedtem :D. de azért a faktor sem tévedhetetlen, pl. emlékszem anno a Démász kivezetésre v mondjuk a Danubius felfutására.

#74737 akpo7 Előzmény: #74069

Itt ugy latom, inkabb befekteto jellegu reszvenyesek irogattak eddig, de mindenkeppen szeretnem felhivni ra a figyelmet, h. matgab vett a papirbol, tehat elkepzelheto egy 10%os zuhe. :) Ma sok vetel volt 2,900on, sztem ott vehette. Ebbol a celar 2,610.

Szerk: Nem dobtam el a kicsi pakkomat. :)

#74425 potter Előzmény: #7934

Kelvin,

aki érdemleges és korrekt info-t tud az player.

Egyébként egy valag olyan hír láthat ismét napvilágot amelyek a tavaly szintekre röpíthetik -kanyarokkal tarkítva- a papírt. Érdemes visszaolvasni pár hónapot a pf-n.

#74069 holnor Előzmény: #73581

az alacsony likviditás miatt technikailag nm igazán érdemes elemezni a papírt. persze lehet h van olyan, aki ez alapján sikeresen tradeli, de én nm értek ennyire a TA-hoz.

a hogyan kezeld a papírt kérdésnél nm tudom, h pontosan mire gondolsz. ahogy írtam már más fórumon is: a papír rövid távú spekire is alkalmas, de sztem a növekedési sztorival nagyobbat lehet fogni. csak ki kell várni. kicsit sarkítva egy dolgon múlik a siker, a finanszírozáson. a Fejér megyei projekt bejelentése és a mai közzététel arról tanúskodik, h ez is rendben van.

az alacsony közkéz, az illikviditás miatt viszont egy RFV részvényesnek fel kell készülnie arra, hogy egyszer napokig nincs kötés, máskor meg limittel ugrál ide-oda.

#74014 akpo7 Előzmény: #73501

A rest meghagyta egyelore, de a gyertya nem szep, nagy a kanoc. 3k nem lett meg. Lassan eldontom, mit tegyek vele. Beleszeretni nem fogok.

#73581 akpo7 Előzmény: #73557

Mikor fujtak a lufit (6k), nem lattam benne fantaziat, majd lenn fostam venni, mint sokan masok. Igazabol olyan hirekre vartam, mint ez, h. utat mutasson, van e lehetoseg a finanszirozasi problemak mellett tovabblepnie a cegnek. Jelenleg a vetelem szigoruan a chart alapjan tortent es szeretnem, ha atugrana a 3k-t, de ha megteszi, megtartom es jobban utanajarnek mindennek. Az segitene, hogyan erdemes kezelnem a papirt.

#73557 holnor Előzmény: #73546

ha van konkrét kérdésed (v bárki másnak), szívesen válaszolok. igaz most mennm kell, de délután leszek.

#73509 akpo7 Előzmény: #73501

Jobb felni, mint megijedni, de azert durva lenne. 3k TA szerint nagy ellenallas, nem lehet 2 perc alatt veteli ero nelkul atvinni. Viszont ha sikerul, akkor eros tamasz is lehet. Persze nehez ezt technikailag elemezni, de en bizom a megerzesemben.

#73482 akpo7 Előzmény: #73466

Megnezem, atviszi e a 3k-t, ha igen tartom, ha nem, nem.