itt is előre tud valaki valamit?
nyitás után 3240 most 2750-en 200k eladó padlóra küldte
itt, ahol alig van közkézen papír
itt is előre tud valaki valamit?
nyitás után 3240 most 2750-en 200k eladó padlóra küldte
itt, ahol alig van közkézen papír
na igen, a beírásai alapján ő tleg közel van a tűzhöz.
Ebbol meg csak az derul ki, h. lehet lesz kibocsatas, de kedden allitolag tobbet mondanak majd. Bemasoltam ide is ne csak a jobb oldalon legyen, mert onnan eltunik.
Eddig ezert vettem, mert azt vartam, zarjon 3k fole es validalja a kitorest. Most, h. fole zart, kivancsi vagyok a holnapi napra. Lassan elkezdhetek gondolkodni, hogyan tovabb.
Az jo sztori volt.
RFVbe ugyan kevesebb zsevel vagyok benne, de mit tudni, lehet szazalekosan jobban jovok ki belole.
láttam én is, kicsit meg is ijedtem :D. de azért a faktor sem tévedhetetlen, pl. emlékszem anno a Démász kivezetésre v mondjuk a Danubius felfutására.
Itt ugy latom, inkabb befekteto jellegu reszvenyesek irogattak eddig, de mindenkeppen szeretnem felhivni ra a figyelmet, h. matgab vett a papirbol, tehat elkepzelheto egy 10%os zuhe. :) Ma sok vetel volt 2,900on, sztem ott vehette. Ebbol a celar 2,610.
Szerk: Nem dobtam el a kicsi pakkomat. :)
Kelvin,
aki érdemleges és korrekt info-t tud az player.
Egyébként egy valag olyan hír láthat ismét napvilágot amelyek a tavaly szintekre röpíthetik -kanyarokkal tarkítva- a papírt. Érdemes visszaolvasni pár hónapot a pf-n.
Nemtom, mennyi lehet nekik, de csabitoan irnak rola. :)
az alacsony likviditás miatt technikailag nm igazán érdemes elemezni a papírt. persze lehet h van olyan, aki ez alapján sikeresen tradeli, de én nm értek ennyire a TA-hoz.
a hogyan kezeld a papírt kérdésnél nm tudom, h pontosan mire gondolsz. ahogy írtam már más fórumon is: a papír rövid távú spekire is alkalmas, de sztem a növekedési sztorival nagyobbat lehet fogni. csak ki kell várni. kicsit sarkítva egy dolgon múlik a siker, a finanszírozáson. a Fejér megyei projekt bejelentése és a mai közzététel arról tanúskodik, h ez is rendben van.
az alacsony közkéz, az illikviditás miatt viszont egy RFV részvényesnek fel kell készülnie arra, hogy egyszer napokig nincs kötés, máskor meg limittel ugrál ide-oda.
A rest meghagyta egyelore, de a gyertya nem szep, nagy a kanoc. 3k nem lett meg. Lassan eldontom, mit tegyek vele. Beleszeretni nem fogok.
Mikor fujtak a lufit (6k), nem lattam benne fantaziat, majd lenn fostam venni, mint sokan masok. Igazabol olyan hirekre vartam, mint ez, h. utat mutasson, van e lehetoseg a finanszirozasi problemak mellett tovabblepnie a cegnek. Jelenleg a vetelem szigoruan a chart alapjan tortent es szeretnem, ha atugrana a 3k-t, de ha megteszi, megtartom es jobban utanajarnek mindennek. Az segitene, hogyan erdemes kezelnem a papirt.
ha van konkrét kérdésed (v bárki másnak), szívesen válaszolok. igaz most mennm kell, de délután leszek.
Jobb felni, mint megijedni, de azert durva lenne. 3k TA szerint nagy ellenallas, nem lehet 2 perc alatt veteli ero nelkul atvinni. Viszont ha sikerul, akkor eros tamasz is lehet. Persze nehez ezt technikailag elemezni, de en bizom a megerzesemben.
nem hiszem el hogy visszaremegik nyitora:(
infokért érdemes visszaolvasni a pf-en a tavalyi rfv topicot. de itt van egy rövid összefoglaló is:
http://www.profitline.hu/index.php/befektetes-tozsde/reszveny/reszveny-rfv
azóta a közkézhányad aránya már 4% körül van