Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1512

Re: nincs cím

#750153 Hathor Előzmény: #750150

Yo reggelt!

A BÉTen csak azt közölték, hogy kétszeres mennyiségre volt kereslet, tehát 10%os OTP pakkot vettek volna kb, de csak 5% volt eladó! Más hivatalos hírt nem tett közzé OTP! Azt sem, hogy ma kinyitna, azt sem mennyiért kelt el a pakk. Lehetnek itt még meglepetések! A tegnapi veők meg T+2naposak, nem tudnak eladni még, ha megindulna a kereskedés sem.

S&P meg már 2100nál! DAX meg 11K alatt, BUX meg az egész emelkedésüket végig nézte eddig!

További kommentem nincs

#750150 Racional Előzmény: #750132

mi igaz abból, hogy aki csütörtökön kapott OTP-t az pénteken még nem kereskedhet vele?

Az ok hogy lent lesz a nyitás, de éppen azért el kezdik majd erősen venni és a BUX is megy utána, pláne hogy a DAX is jól áll

#750132 Kissherceg Előzmény: #750122

szép színes :) Azért - a kamattartalom, mert agyon shortolták a buxot a holnapi várható esés miatt. Aki pl vett 5300 alatt simán eladja 200Ft haszonnal stb... Már pedig lesz ilyen, ezért aki látta ma az ajánlatokat szórta hatit, mert a bux úgyis követi holnap.

#750110 Konvektor Előzmény: #750105

ilyen hatalmas kt-nél nem szoktak shortolni.

naposonmég mindig long van, de holnap emelkedni kéne, különben nem tiszta az emelkedés

Re: sd

#750099 Konvektor Előzmény: #749918

hello visszatértél . ? jól tetted, hogy vettél, több mint 200 a Kt - így nem fog esni

továbbra is tartom a longokat..

#750009 Varju Előzmény: #750002

Ez sok másként látás tartja életben a piacot:)

Én pl ott pont adnám de már nem teszem. D e nem is ez a lényeg én mit csinálnék hanem a sokszínűség a szereplők között.

Ja a kamat nálam szintén valami tündér mese. Amivel lehet szédíteni a speiket:)

#750006 Tapasz Előzmény: #750003

Remélem, hogy még így is túl optimisták :-))

Ugyanis holnap szeretnék venni egy kicsi otp-t