Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#749999 banyaiz Előzmény: #749945

Ne menjünk messze a magyar és magyarabb témáktól médiapiac. Látod mi folyik. Földek és a többi.

Gondold ezt a bankszektorra. FHB vonal, takarékok témája, állam megvette bb-t, mkb-t nem kis feladatokat vállalva vele , hogy majd privatizálja még 2018 előtt (micsoda véletlen) , Otp-ből kiszáll ........, és akkor mire megy ki a játék? :)

Magyar az speciális jelentéssel bír. Teljes pályás letámadás, mindenben pozíciót fogni. Ennek egy része ez a lépés más értelmes indokot nem tudok rá találni.

Egy példa , közmédiára van 80 mrd /év és emelkedik a költségvetése (mióta Lajos beintett), Otp-ben tartani 80 mrd-os pakkot stratégiai céllal arra nincs, én meg most jöttem le falvédőről és nem látom mi folyik a szemem előtt.

#749997 banyaiz Előzmény: #749945

Furcsa kettősség azért, hogy miközben veszünk bankokat (nem is olcsón), a legnagyobb magyar bankból kiszáll az állam. Teljes részesedést eladja.

Pl a Mol ruszkik részesedésének visszaszerzéséért mindent megtettünk , közben másik szektor ugyan de eladása a papíroknak. Nem mintha hiányolnám az államot , de azért stratégiai cégekben egy kis részesedés elfér a spájzban.

Egyértelműnek tűnik a számomra, hogy köze van a dolognak az idézőjeles magyar bankok témához. Magyar de magyarabb , érted mire gondolok.

#749996 banyaiz Előzmény: #749970

Lehet Marcsi Mexikóból adta a megbízásokat vagy ki tudja hol bujkál. :)

Zárult a kassza , vajon milyen érdeklődés lehetett.

Lázár túl sok mindent nem mondott, fejlesztésre , beruházásra kívánjuk használni.

Lázár: OTP ajánlat tétel…

#749989 Lenthor

Lázár: OTP ajánlat tétel jelenleg tart ezért nem nyilatkozik. Annyit mondott, hogy valóban az államé és a befolyt pénzt fejlesztésekre kívánja fordítani.

#749986 Lenthor Előzmény: #749985

Nincs mit. Viszont, ha mondjuk 13 órára eladnának mindent, akkor ez a pont érvényre juthatna:

Amennyiben a Kibocsátó értékpapírjainak kereskedését befolyásoló információ a felfüggesztés fenti

időtartamának vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, úgy a Tőzsde

vezérigazgatója a Kibocsátó törzsrészvényeinek kereskedését határozattal visszaállíthatja.

De jó, hogy nem dohányzo…

#749984 Lenthor

De jó, hogy nem dohányzok:

Lázár: Új dohányipari különadó kerüljön bevezetésre - ezt javasolja a kormány.

Az egészségre különösen káros dohánytermékeket 4 forint/szál adóteherrel fogjuk sújtani.

Ez jó: A BÉT szabályzat…

#749982 Lenthor

Ez jó:

A BÉT szabályzata alapján akár 10 napig is tarthat a részvények felfüggesztése.

Na még csak egy nagy kül…

#749980 Lenthor

Na még csak egy nagy külföldi beesés hiányozna és holnap a nyitás utáni felfüggesztés után már megint zárva tartanánk.

#749979 Racional Előzmény: #749973

Kérdés:

a felfüggesztés egész napos, vagy délután valamikor indulhat?

(mert lenne más dolgom is, hogy ezen lógjak)

#749973 Ibiza Előzmény: #749951

figyelj már oda.. ki mondta a mindősításek nem politikaiak..Én a hatásáról beszélek.. és erre lehet játszani...

egyszerű dolgot írtam..ha nem vagyunk gagyiban akkor a nagy nyugdíj- és befalapok vehetik a magyar papírokat..ezt te is tudod sztem.

a vagyonelemeket azon az áron kell nyilvántartani ahol megvetted.amikor eladod az számít.. a többi az mese.. a realizált bukó a bukó.

én a saját feltételezéseimet írtam..írj jobbakat.

#749968 banyaiz Előzmény: #749962

Quaestor, és Marcsika nem is licitálhat? :)

Pedig micsoda fiktív kötvény kibocsátást csaptak volna ennek örömére. Gyors 50 mrd wc papír nyomdázás vagy valami.

#749967 Csusza Előzmény: #749964

:-D

"A szekciótagok 10 és 12 óra között tehetnek be vételi ajánlatokat, és bár az aukció hivatalosan 16:30-ig van nyitva, a délutáni szakaszban már csak az ajánlattevő értékeli a betett ajánlatok alapján a könyvet, és meghatározza, hogy milyen mennyiséget és milyen áron értékesítsen. Elképzelhető, hogy az ajánlattevő már ma közzéteszi az aukció végeredményét, de az is elképzelhető, hogy arra még várni kell. "

Szóval nem hiszem, hogy este előtt okosabbak leszünk. Hacsak nincs valakinek haverja tűz közelben.