Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#749760 banyaiz Előzmény: #749758

Arra gondolok én, hogy ebben a szituban alap gondolkodás lenne bank részéről semmiképpen ne veszítsen ügyfelet. Lehet nem így gondolkodnak , de esélyes.

Akkor kiszámolja van egy vállalkozói ügyfélen egy évben ennyi és ennyi bevétel, díjak, jutalékok, hiteleken esetleg kamatbevétel. Akkor azon, hogy a látraszóló kamat 0, vagy vmivel több veszítenek vmennyit de még mindig kevesebbet mintha az ügyfél elmenne. Így gondolkodnék én . De hát ki tudja mi az irányvonal a nagy konszolidációban. :)

Azon kívül el kell adni minél előbb.

#749759 Margaretta Előzmény: #749757

Ezzel én is egyetértek, mármint a végső költségek hasonlóságával a bankoknál.

Ráadásul, ha van a banknál egy jó kapcsolatod, akkor különösen nem érdemes otthagyni. Nem tudhatod, a másiknál lesz-e.

#749758 Margaretta Előzmény: #749751

Régebben voltak lehetőségek ilyen-olyan alapban, állampapírban tartani a pénzt. Akkor többet is adtak nekünk, mint a kiírt hozam/kamat, ha alkudoztunk. Mostanra alig van ilyen konstrukciója a banknak és arra is gyorsan lecsapnak az ügyfelek, úgyhogy ha nem nézed örökké, lemaradsz róla.

#749757 banyaiz Előzmény: #749754

Olyan nagy nagy különbségek nincsenek vsz. Mindenki próbál vhogy ügyfelet csábítani. Olcsó a számlavezetés de az átutalás drágább, vagy a kártya, adnak vmi jobb látraszólót de akkor drágább a nem tudom mi.

Nagyjából ezek kiegyenlítik egymást .

Mkb mikor kezdett fejre állni akkor a német tulajok miatt nem vittem el, úgyse hagyják csődbe menni. Most az állam tulaj megint csak nem vszínű. Kinek fogják eladni mit alkotnak majd az a nagy kérdés. Talán tanultak a Széchenyi bank, Quaestor Marcsika történetekből, és nem egy legutolsó tróger de nagyon lelkes párttagnak fogják átpasszolni. :)

Nem tudom igazán mi lehet a koncepció.

#749756 banyaiz Előzmény: #749754

Nekem minimális az mkb-s dolgom. Leginkább már csak alvó számla. Rezsik mennek róla, kártyák, ja meg az önkéntes nyugdíjam ott van. Az jó, hogy ott van mert ha akarnak emelni díjat akkor mondom viszem onnan. Akkor lepihennek, ha nem akkor tényleg elviszem. Ki tudja ki veszi meg vmi trógernek eladják akkor elviszem .

#749752 Sumér harcos Előzmény: #749722

van egy ilyen szovjet- emlékmű Dunaföldváron a dunaparton is,nagy vörös csillaggal ,sőt életveszélyessé is van nyilvánitva,nagy táblával,hogy ne közelits mert eldölhet.

a Halászcsárda mellett,éppen a multkor a láttam.

Vona erről is egyeztethetne.

#749751 banyaiz Előzmény: #749748

Azt nem próbáltad alkudozni velük adják meg a jegybankit ? nagyon rajta vannak , hogy ne veszítsenek ügyfelet.

Ez a matek érdekes lehet MKB-n, rossz pf-on milyen veszteségei lesznek az államnak, szembeállítva az mkb eladási árával. Nagyon nem mindegy ebben az időszakban hogyan alakul meglévő ügyfelekkel .

olyan vállalkozói folyószámlák ha jól emlékszem CIB nyomul ezzel ingyom bingyom feltételek pl mennyi átutalás legyen havonta és akkor megadják a jegybankit. Nem mintha az olyan túl sok lenne most de 0-nál több.

#749748 Margaretta Előzmény: #749745

A vállalkozói folyószámla kamata már nagyon régóta 0 %. Azelőtt pedig 0,1 % volt ősidők óta.

#749730 Margaretta Előzmény: #749718

Nem izgatna nagyon, ha legalább annyi lehetőség lenne a számlán tartott pénzzel kapcsolatban, hogy valami-bármi kockázatmentes befektetéssel nullára ki lehetne hozni a bankköltséget.

Ez a lehetőség lassan-lassan elfogy, mint a gyertyaszál.

#749719 banyaiz Előzmény: #749685

Kárpót szempontból se lenne mellékes nekem. Jó lenne behoznák. Pár hónapja még vezér akár idei értékesítést is elképzelhetőnek tartott. Tegnap nyilatkozott konkrétum nem volt, úgy nagyjából semmi.

#749718 banyaiz Előzmény: #749684

Mostanában nem hallom a banki költségekre kiterjesztett rezsiháborút . Ez egy időben nagy sláger duma volt. Mondjuk eleve egy baromság , szerencsére úgy tűnik feledés homályába merült.

Ha ez megvigasztal hozzájárulsz magasabb díjakkal a bank konszolidáláshoz, és minél előbbi értékesítéséhez. :)

#749715 banyaiz Előzmény: #749691

Olyasmi ez, van egy lepusztult cég (bét), megvennék és fejlesztési tervek vannak. Ezzel nekem nincs bajom.

Annyi esetleg , hogy az osztrákok hallva ezt a sok tervet lehet többet kérnek mint egyébként. :)

Nincs is megvéve de már mesélnek erről, lehet a háttérben már megállapodtak.

#749712 Koffein Előzmény: #749704

ez így nem jó biznisz, fúrt kút nem ér 10% kedvezményt :)

ha azt mondják, hogy 150-150 akkor elfogadom, de dupla annyiért valahogy nem fogadja be a gyomrom, és ha elkap az ideg, akkor ismét nekik megyek, csakhogy érezze a vízmű a csatornázási művekkel együtt a törődést... ha lesz időm és energiám, akkor a kormány rendelet alkotóját is megkeresem, hogy mi vezérelte őket, az összeg meghatározásosak, mert ez így rezsicsökkentésnek halovány...

#749709 Pyxis Előzmény: #749703

Vízszolgáltatásnál víznyerő létesítmény és vezetékhálózat (nyomás fokozás), tárolómedence, némi fertőtlenítés, míg a szennyvíznél vezetékhálózat, átemelők, tisztítótelep, szennyvíziszap kezelése, rácsszemét lerakóba szállítása stb. Ha nem sikerül megtisztítani a szennyvizet és úgy kerül a befogadóba, akkor szennyvízbírság.

Remélem most már érted.

#749704 walex Előzmény: #749697

Valóban ez is igazságtalan.

Különösen "finom" ez vidéken, kertes házaknál, ahol ezzel locsolnak. Ott ugyanúgy fizettetik a szennyvíz díját az ellocsolt vízmennyiség után. Bár, idén először voltak olyan nagylelkűek, hogy akik igényelték, azoknak 10% kedvezményt adtak a tavaszi, nyári hónapokban a locsolt víz után a szennyvízdíjból, cserében be kellett vállalni, hogy bármikor kijöhetnek ellenőrizni és benézhetnek bárhová a portán. Ha találnak egy fúrt kutat, akkor bünti és nuku 10% engedmény.