Az olaj ára eddig nem a mol emelkedését támogatta. A ricsi emelkedését is befolyásolhatja az olajár, az alacsony olajár miatt krizis közelben lévő orosz gazdaság miatt.
Az olaj ára eddig nem a mol emelkedését támogatta. A ricsi emelkedését is befolyásolhatja az olajár, az alacsony olajár miatt krizis közelben lévő orosz gazdaság miatt.
Molly piszkos gyenge:
A legjobb short belépő szerintem 22600 -22800 környéke.
ma a mol lesz a rossz neked
:) Igen az h,visszahúzták a belépőmből nem valami jó nekem! De csak annyit jelent ma elnapolták és egyben megpuhították a szintet. A mocsok OTP az oka rossz helyen nyitott.
Visszatérve a hatira 100 környéke ellenállás 200 környéke meg short belépő szint, de még a 22000 short belépőt sem temetem.Basszus a mai ebédet mégis én fizetem:)
Akkor én nálam vannak a papírjaid.
Egyelőre nem adom még vissza neked.
22160 fölött kéne zárnia. a bux nak. hogy szép legyen a kép
Hát persze h,shortba, ilyen piaci helyzetbe hol lennék?!:) Térdig gázolok a papírokba:)
Ha jól értem ellen megyünk most! Győzzön a szerencsésebb!:)
Na az roppant kellemetlen árszinteken tudja visszavásárolni a csomagot:)
Igen. De nem a pánikolás viszi feljebb az árat, hanem a fedezetlen shortok brokicég által történő automata likvidálása. Sajnos nekem is volt benne részem 2009-ben.
Nem nagyon értem.
Ami lejön: Többnapos emelkedést követően réssel nyit, ekkor kell belépni longba a shortosok pánikolása zárása a rés miatt még magasabbra emeli az árat.
Így kell érteni?
Már elég rég tervezem székelykáposzta készítést, kiugrottam a piacra bevásároltam a hozzávalókat. Mire a piac bezár addig a káposzta is készen lesz. Remélem a számlát is addig rendezi valaki:)
Több jótékony hatása is van. Egyrészt keres a cég másrészt forgalom generáló hatása van hisz a speki nem sokáig marad pozi nélkül. így új vételi meg eladási erőként jelenik meg a parketten.
Pl nekem generált egy új short belépőt 22000 környékén.
22050 körül újabb shortok nyíltak. Az egyik kisebb számlámon zárok párat, ha még megyünk feljebb. A többi számlán van bőven fedezet.
Megafon formáció!
http://s13.postimg.org/jn7wka8sn/mega.png
Jellemzői, mindkét irányban elhelyezett stoppokat elpufogtatják.
Azaz közhírré tétetik az ajánlat berakást újra kéretik:)