Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#749347 KawaBazsy Előzmény: #749339

Jó pasi vagyok. :-)

Monnyuk anyám is 8 szobás házban kergeti magát egyedül (ebből 3 üzlet/iroda). Költözhettünk volna a puja miatt oda is, de itt komolyabb az ellátásunk. :-)

#749344 Euroman Előzmény: #749342

röviden összefoglalva semmi....és hosszabban is ugyanez...próbálkozom a tőzsdével és kerestem egy kis pénzt fordításokal, de olyan nehéz szövegek voltak, hogy vért izzadtam velük...rendes , bejelentett munkám nincs.

#749342 Margaretta Előzmény: #749339

Szia!

Épp ma jutottál eszembe 3 tuja kiásása közben (amiket nem sikerült hosszasan sem, amit nem értek, mert a tuják pár ásónyomásra a kezemben maradnak általában), hogy rég olvastalak.

Mi van veled?

#749339 Euroman Előzmény: #749338

ha lány lennél, pláne jó nő, akkor beköltözhetnél....amúgy mindegyik funkcionális....az én lakásomban van egy nappali/dolgozó, egy háló, és egy amit kondiszobává alakítottam (szobabringa, evezőpad, lépcsőzőgép, súlyzók stb.), meg persze fürdőszoba, konyha, előszoba és van egy verandám is, ahol tavasszal és ősszel szoktam olvasgatni....meg egy hatalmas déli fekvésű erkélyem :)...szüleimnek egy nappali, egy hálószoba és egy régivágású étkező (intarziás cseresznyafából, még az 50-es években csinálta egy pesti asztalos)....tetőtérben meg gardrób van....van még egy 1 állásos garázs, mai szintén nem kicsi, mert a barkácsgépeim is ott vannak egy műhelyszobában...

#749337 Euroman Előzmény: #749335

nem. szüleim lakják a földszinti lakást, én az emeletit. így bírjuk fenntartani...huszonéves koromban semmire nem futotta volna, később valami lakásra, de azt nem akartam, inkább családi házat....ma meg már semmit....ha a szüleim meghalnak itt maradok ebben a 6 szobás házban....bőven elég, fenntartani meg pláne.

#749334 Euroman Előzmény: #749235

nem értek hozzá...még soha nem vettem ingatlant....eladni meg nem sikerül az ország keleti felén, olyan árakat mondnak, hogy nevetnem kell

ez jó :))) http://brit…

#744568 Euroman

ez jó :)))

http://britannia.reblog.hu/te-is-fiam-pideon

na ezért nézem én a Sky Deutschlandot....aki látta már és meg is érti Eric Meyer (100 Prozent Meyer), vagy Beckenbauer esetleg Hitzfeld elemzéseit, azok ilyen lábszagú parasztok makogását nem hallgatja meg soha.....

nem mintha eddig olyan s…

#744081 Euroman

nem mintha eddig olyan sokan írtak volna a topikomba, de a "Migránsok és bevándorlók" topikba írtak alapján több "tagtárs"-ról nem gondoltam volna, hogy olyan, amilyeneket oda ír...