Vártnál jobb gyj.
én nem tudom, de én ki is szálltam belöle 721-en, nagyon rég vártam már erre a kiszállóra
csak 10%-os szabäly van, 15 nincs :)
Egyébként mire fel ment ennyit ez a lufi???? Folyamatosan csökken a felh. száma, miért rallizik ez a kaki fb???
akinek van fölös zséje, talán 15%os szabályt fb-re meglehet játszani...
amúgy tudja valaki, hogy microsoft és google mire megy 10%ot? :)
27,44-en stoppoltak ki belole az aug esesbn, mar tavasszal irtam h tartom, a hetvegeb kirandultam messze nem voltam netkozelben, vissza szandekoztam volna szallni...
most már napok óta azért olvad erösen az egyenlegem, mert EU-t inkäbb shorotolom, USA-t inkäbb longolom, erre EU egyfolytában felülteljesiti USA-t! Val.szeg napok óta vmi baromi jó hírt áraznak mai QE fronton...
gyerekbolt kínai árukkal tescosítva
ez ilyen görög tesco vagy mi? :)
ha nbg-el csak óvatosan, én is most kezdek megnyugodni, mert ha esni kezdene, nullában talán ezen a szintek után tudnék kiszállni, ha elkezdene esni mint a kő... :)
most nézem yahooék is elkezdték nyomatni, jövő évre 1,9et álmodtak http://finance.yahoo.com/video/trending-now-national-bank-greece-134218624.html :-/ ez gyanakvásra adhat okot, de lehet ezt is túllihegem :)
beadtam limit vételre, de megnéztem, görög piacon vannak lehetöségek, pl itt van Béla!!!
http://finance.yahoo.com/q/is?s=BELA.AT+Income+Statement&annual
jó elképzelés, de a rizikója, hogy felszámolják hirtelen vagy bagóért szétszedik
De ha ilyen a könyv szerinti értékhez viszonya (mondjuk görög könyvelés és audit? Hát, annyira nem bízok benne...), akkor én is belevehetnék
a szép világ volna, ha otp 15környékén forogna :D
a könyv szerinti érték miatt vágtam bele 2,5$ a tervek szerint, ha eléri a 2$os szinten ki is szálltam... :)
hät így lehet még otp is 20 Ft :) Kb hasonló bank, hasonló gondokkal küzdhetne egy hasonló szituban. 400 usd-röl 1 usd olyan, mint otp 6000 Ft-ról 15 Ft-ra.
ép valamelyik nap néztem vissza a néhai életútját, 2008ban a válság kezdetekor 400$on forgott... eszméletlen magasságból esett be :))
solarcity shortot nyitottam 30as targettel
Metro, VW, Lufthansa shortjaim beérhetnének már
igy megy ez a junk, centes rv-knél, pink sheet színvonal
30 usd-röl esett, mit värsz? :)
behalás, hogy mit csinál ez az nbg...
ezuttal kicsit elöre jelezte a dolgot a chart, örülök, hogy a chart képe miatt nem vettem vissza
11 százalékot zuhant a Micron (Nasdaq: MU), miután bejelentették, hogy az Intellel együttműködve terjeszkedni fognak Kínában. Az Intel 5,5 milliárd dollárt költhet majd a terjeszkedésre. A külföldi elemzők szerint meglepetés a piaci reakció, és inkább vételi lehetőségként kell értelmezni a látottakat.
Tudom a dühibe való, de: rohadjon el a Micron!!