Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1512

Re: ds

#748921 Varju Előzmény: #748918

Nekem nagyon 13-i fílingem van tököl tököl aztán elszalad, csak most lefelé.

Persze az én megérzésem nem minősül semmilyen befektetési tanácsnak, csak saját felelősségre fílingeljen bárki utánam:)

#748918 Varju Előzmény: #748916

Valamelyik öreg róka nyithatna egy topikot ahol a magamfajta ifjú tréderek meghallgatnák a kereskedés mögötti kérdéseket. Pl Mint mi a támasz h,kell ezt értelmezni van egyáltalán értelme vagy csak valami tündér mese. Ami arra való h,legombolják az ostobákról a kabátjukat is:)

Vagy gyakran használt kifejezés még a kereskedés világában a kitörés szó is.

Én a magam erejéből addig jutottam egyszer a, van mikor b és van h,c. Szóval segítsétek a kezdőt kikerülni a sűrűn nyírt bika pozícióból.

#748916 Varju Előzmény: #748913

Amúgy ez a kis beszélgetés itt a nagy trédelméletek beteljesülésére várakozva hozott egy kis életet a topikba.

Rbbj írta dög unalom a kereskedés, várunk várunk várunk....

#748912 Varju Előzmény: #748906

Egy fórumon mi lenne még közös téma mint az ár és ki mit miért csinál ezzel kapcsolatba.

Ezzel mi a baj?

Ha a további írásodra válaszolok akkor viszont tényleg belemászok a trédedbe amit nem szeretnék, csak ha kéred akkor írom a továbbiakra a gondolataimat.

Abban közös a hozzáállásunk csak a bolondok veszekednek olyasmin ami számukra érdektelen, mint h,valaki hol lépked a piacon:)

#748908 Hathor Előzmény: #748905

Ezzel nincs baj.

Én nyitott vagyok arra is, hogy neked teljesüljön. Mint mondtam nekem minden jó.

Követem a nyugati indexekkel, azt kitörésre várom, mint azt mutatom napok óta. Ha az kitör, ahogy ma DAX fölé is ment 10.200fölé.

De mára most tényleg el kell mennem. Fiamnak versenye van kettőtől.

#748906 Hathor Előzmény: #748901

Nem érted jól.

Itt az a baj, még mindig a másikkal foglalkoznak az emberek, nem az árfolyammal.

Engem az árfolyam, érdekel nem az, hogy más mit miért csinál.

OTT van a fej-váll nyakvonal mint ellenállás, ott eladtam.

Aztán leesett 21800ig és elkezdtem venni, mert 22K alatt vissza akarom venni, amit eladtam előtte egybe.

Ha esik az is jó, mert még lentebb tudom visszavenni, hajlandó vagyok lentebb ennek érdekében veszteséget zárni. Ha meg nem megy lentebb, akkor már megvan a pakk majdnem. És minél lentebbről az utolsó darabok, annál jobb, mert 22K kitörésénél ott is jó nekem egyben.

Én javaslom az árfolyammal foglalkozzunk ne egymással, mert az feszültséget szül.

#748905 Varju Előzmény: #748895

Hathor! nem szeretném ha befolyásolna írásom de valszin nem is fog egy ilyen öreg tapsztalt trédert.

De az általad rajzolt vonal csupán annyit jelent van ott egy támasz. A valóságban viszont több kimenetele is lehet az eseményeknek a támasz elérésekor

a fordítja az árat

b csak időlegesen megállítja

c figyelembe se veszi a piac

Te a vételeiddel az (a) verzióra számitasz, türelmesen kivárjuk melyik verzió valósul meg.

Én shortban vagyok én a (c) verziónak örülnék égészen 20 500 ig. Ott testes támasz van ahol szintén 3 variáció történhet a b c.

#748901 Varju Előzmény: #748895

Akkor jól értettem az eddigieket, hígítasz, 19-e óta amikor még azt hitted tovább emelkedik a piac. Az ár lejött az előző csúcshoz és bízol h,támaszként működik. Tehát 19 e óta tévedésben vagy:( Különben nem nyitottál volna 800-900 között csak itt az előző csúcs környékén 600 körül).

A 900 környéki szitu teljesen más lehetőség mint a jelenlegi vételeid.

Ne vedd a trédjeid kritikájának, inkább a beírások értelmezése.

#748897 Hathor Előzmény: #748895

Ma már nincs más dolgom, mint megvárni a holnapi EKB-t.

Ma akár itt is zárhatunk. Belefér.

Üdv ismét.

Többet úgy sem tudok erről mondani.

#748892 Varju Előzmény: #748859

Nehéz követni, mert mikor hígít akkor ezt úgy írja mintha ez számára kedvező lenne.(persze ez szemlélet kérdése)

22000 körül zárta a longjait mert nem bízott a további emelkedésben ez 16 a péntek.Majd hétfőn 100-150 ponttal lejjebb újra bízott a longban ezért 21830-21890 ig longokat nyitott.

Azóta folyamatosan hígítja és ezt öröm ünnepként közli h,milyen olcsón tud venni. A valóság h,19 én hétfőn tévedett az áralakulását illetően.

Én ennyit értek a beírásaiból. De lehet én is tévedek a beírások értelmezésében:)

#748864 Konvektor Előzmény: #748859

a mai shortot csak addig tartom mig nem zár 21605 fölé , lezárom kis veszteséggel

mindig bux ról beszélek, nem hatiról

#748863 Konvektor Előzmény: #748859

naposon longos, de kisebb intervallum jelet adott shortra. naposon csak 21300- alá nem várom addig van 100pont