Minden nap arra mehet, amerre akar. Én visszanyitottam, amit kellett, mehetne mélyen délre
Minden nap arra mehet, amerre akar. Én visszanyitottam, amit kellett, mehetne mélyen délre
Jó reggelt, sziasztok!
Ha szignifikánsan letörik az 5481-es értéket, akkor shortos változat lép életbe.
Lefelé utána nem sok támasz van: 5251 utána 5209 és 5145.
Most egy kicsit érdemes kivárni, mert szerintem most felfelé kellene mennie 5975 környékére.
DAX viszont nem biztos, hogy támogatja a felmenetelt, mert 10.219-től eshet egészen 8500 alá.
Van egy optimista longos változat is, hogy a DAX felmegy 11.650-ig és onnan esik 8500 alá.
DAX-nál már nyitást követően eldőlhet, mert pont a határon áll 10.219-en.
Első körben az 5563-as első ellenállás, amit írtam az megfogta. 5560-ról lefordult.
Nem szeretem, amikor néhány ezer db-al 70-80 pontot lehetne emelkedni, vagy esni.
Még nem néztem, de egy kicsit megállíthat az 5575-nél.
A cél lehetne 5563, 5606 és 5641, de még nem néztem, behatóbban.
Idézet: Mai támaszaim: - 5505 (napos középvonal is a Donchianban.
- 5481 és 5491
Eddig jó volt a támasz előrejelzésem. Az 5491 megtartotta.
Több verzió is lehet. Mint pld. Vadászé.
Lehet még az is, hogy a 6116-os csúcstól a-b-c =A korrekció jött le. Most csinálnánk fel a nagy B hullámot és onnan jönne le majd a nagy C.
Megkaptam a megerősítést Szarvasvadásztól, hogy simán nem lehet a 4-es hsz mert az első lefele impulse volt (A hullám) és csak ezek maradtak, mint lehetőségek:
Javítski kérlek, ha máshogy látod :)
c-d hullám emelkedésének az 50%-os fibo-ja lefelé 5505
Mai támaszaim: - 5505 (napos középvonal is a Donchianban.
- 5481 és 5491
Ha tovább esne (remélem nem) akkor újra értékeljük a helyzetet.
Ezekről a támaszokról egy kis felfelé irányra számítok. Remélem nem tévedek.
Huuuuh, ez nekem már sok (k). Laikusként értelmeztem a grafikont, nem nagyon értek (és hiszek) a TA-ban. Bár minden reggel a Profitline.hu-n lévő elemzések olvasásával kezdem a napot ;-)
De három hullámban kell lemennie. Az első hullám 5505 környékével lefelé kész is lehet és akkor lesz egy kis felfelé irány.
A harmadik lefelé hullámnál pedig vigyázni kell, mert az "e" hullámnál nem minden esetben megy le az alsó vonalig. Előfordul, hogy előbb vált irányt.
Ha ez a verzió fut, akkor az "e" hullámtól az 5. hullám épülhet fel.
Én ezen inkább 5200 -re esést látok (mert elindult a csatimaljára)
Naposon még mindig lehetséges ez a verzió, annak ellenére, hogy holnap-holnapután én is felfelé várom.
Most a 2 órás felhő ) Kumo) alja fogta meg, ami 5520-on van.