Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#749190 phiona Előzmény: #749185

Hmmm –menjek el? Ezt tekinthetem meghívásnak? Jövő hétvégén épp itthon és ráérek :-) Van még Herceg kocsijában hely? és az nem ér h mert nő te csinálj mindent :-) Amit ígérhetek: h senkit nem basztatok és mindenkit, gyengeségében is támogatok. Főzni jól tudok, embereket meghallgatni is :-) Neked se rosszból szóltam be hanem mert baromi aggályosnak láttam a szitut a megszólalásaid alapján, ha alaptalan volt: örülök, ha esetleg elgondolkodtatott: annak is. Kényeztesd az anyát, a legnagyobbat adta neked amit ember adhat: a fiadat :-)

Re: nincs cím

#749185 KawaBazsy Előzmény: #749174

Ok. Nem ismerjük egymást, így nem tudunk véleményt alkotni.

Term. minden erőmmel azon vagyok, h a gyerekemnek s az anyjának a legjobb legyen. Sztem ettől még elmehetek egyet bulizni. Itt laknak mellettünk a másik házban bnő szülei, mindkettő aktív nyugdíjas, megkapunk minden segítséget. Főznek ránk, zöldség, gyümölcs, hús van minden mennyiségben..

Amúgy ha eljössz Bényére, pontosabb képet kapsz a társaságról. :-)

Re: nincs cím

#749174 phiona Előzmény: #749170

Ugyanaz írok a nickemmel, ugyanaz vagyok. Csak túl sok sérült fiatalt látok… apának csak pitty h lelép de a gyerek sose jön ki ebből… ha fiú így nem, ha lány úgy nem. Van h anya talál a szerepet betöltő pótapukát de ez ritka, gyakoribb az egyedüli nevelés és a lefojtott szavak. Ha veletek minden rendben annak örülök, 2 ember tudja h a kapcsolatába mi fér bele. Azt azért lásd be (elég magadban) h amiket itt virítottál nem volt túl biztató, nem tűntél elhivatott gyerekváró apának sőt… Bnőnek nevezed most is a gyermeked anyját… - bnő és ennyi, nem a párod? Gondold át azért amiket írtam, nem gyagyaság hidd el… és a legjobbakat nektek, peace.

Re: nincs cím

#749170 KawaBazsy Előzmény: #749166

Ilyen gyagyás provokációra eztán sem fogok reagálni, de te nem ilyen hsz-eket szoktál írni, azért hoztam fel a tudatmódosítókat. Akkor lehet h csak a nickedet használja más..

A kép a szülés után készült, nem írom le még egyszer, h így öltöztették fel ott. AZt hiszel, amit szeretnél.

Nálam jobban senki nincs a párja mellett, felmondtam az állásom, s vidékre költöztem vele a szülei mellé, h a legjobb dolga legyen a babával együtt. Az meg baromság, h így akkor nem mehetek el egy napra Bényére, sőt, bnő zrikál, h menjek ki Németo.-ba (4-5 nap), s hozzak egy hobby autót, ami amúgy neki is tetszik!

Re: nincs cím

#749166 phiona Előzmény: #749151

Nem én készülök Bényére :-) és nem a lazítással van gond – a többieknél.

Azzal van a gond h az így „várt” gyermekek, ahol ilyen az apai hozzáállás mint a tiéd, 1-2-3 éves korukban a frusztrált anyukára maradnak, aztán kikötnek itt ott, jó esetben a nevelési tanácsadóban. Olyan sérült emberekként, akiket nehéz sőt sokszor lehetetlen felépíteni.

A többire nem reagálsz, helyette próbálsz kábszeresnek beállítani… olcsó megoldás. Neked most a párod a gyermeked mellett lenne a helyed – ha szeretnéd őket. Ha el is „enged” az aktuális motortyúk, ne legyen kétséged h megjegyzi és megkapod majd többször amikor szétmentek nem is oly soká. Ha szalmát keresztbe sem teszel kell 1 anyának ilyenkor az apa érzelmi támogatása, h ott van mellette,h boldog ő is h lett ez gyerek, h neki is ez most a legfontosabb. De olyan íze van az egésznek h a nőd má nagyon akarta h öregecsk, oszt akkor legyen ahogy másnak is, de téged absz nem érint az apaság – itt se vagyok, megyek ideoda, Apában, aki tényleg akarta a fiát ez fel se merülne, nem önzőzne néhány napos gyerek mellett. Nem olyan gyakori 1 ember életében 1 ilyen születés… téged meg csak a passzióid érdekelnek, és ahogy az egészet tálaltad is elég aggasztó a jövőre nézve. /És Fornit: ezért nem ment mellé, és ezért szólok h addig gondolja át amíg nem késő – ha még lehet egyáltalán.../

A kórházi protokoltt elég jól ismerem, ilyen nagy babát nem tesznek pólyába és a 2-es szül-ön ilyen cifrák lennének miközben napi eldobós pelenkára se telik? kb kizárható… bár persze manapság bármi megeshet. A fotón csak a fejpeló kórházi (mindenbe pecsételnek) de valóban ez a legmellékesebb kérdés.

Re: nincs cím

#749160 rbbj11 Előzmény: #748820

Legalabb barati tarsasagnak dorzsolni kene azokat az emloket, akkor meg ertenem ☺

Re: nincs cím

#749151 KawaBazsy Előzmény: #749142

Ujj.. le kéne jönni az anyagról sztem. :-)

A "ravatalos" cucc miatt a 2-es számú szülészeti klinika dolgozóit lehetne elővenni, hiszen ez újszülött kép, ők rakták ebbe a cuccba. A többire nem reagálok, csak kijózanodsz majd..

Re: nincs cím

#749148 Fornit Előzmény: #749142

A szörnyeteg!!!!! És a bunkó stockys haverjai is mint ez a Csoki, Herceg, Rigó, Fornit, Waszi, Bendeguz , Joepapa (bar vele meg nem talalkozott) és még sorolhatnam :)

(amugy vsz ez mellément Bazsyval kapcsolatban)

Masegyeb:

Benyei menuajanlat a gasztro topicban. :)

Re: nincs cím

#749142 phiona Előzmény: #748017

Én is gratulálok. Viszont szegény Baba… majd kupálódik, legalább elég duzzadt. De miért van ravatalos cuccba összeszorítva? párodnak is van 1 ízlése ha már téged is ugye… Ne haragudj h nem tudom szó nélkül hagyni a rendkívül visszatetsző, minden apai érzést nélkülöző viselkedésed. Fiad született de első a buli az új kocsi, a nemtomki lánya motortyúkja – miféle ember vagy te? Mireföl vállaltad ezt a szerencsétlen gyereket a nem kevésbé aberrált társaddal együtt? Azt hiszed, ezzel vagy menő h lexarod és húzol Bényére? ez már a rég meghótt rockkorszakban is ciki volt… Szedd magad össze apuka, nem tejet kell fakasztani az vagy van vagy nincs, pisi meg biztos van. A gyerek meg felelősség, az anyja is, csak szólok. A gólya gyakran eltéved, ezt a babát elég kihívásos terepre vitte… Jah és igen viccelünk, mindennel viccelünk - de nem csak a medve nem játék, a gyerek se.

Re: nincs cím

#748833 Kissherceg Előzmény: #748831

Igen, és idén két kifejtős, illetve egy eset bemutatás konkrét szám/mennyiség. Minimum elvárás 1526 karakter

Re: nincs cím

#748832 Bendeguz Előzmény: #748831

Jól van, megnézhetitek magatokat, ha leültetek mindenkit és csendben végig kell hallgatnotok, ahogy a mássalhangzólopóval való találkozásom után előadom nektek az arany árfolyamát :D

Re: nincs cím

#748823 picirigo Előzmény: #748820

Köszi,h nem nekem kellett elmagyaráznom :)))!

Mind1...amikor majd a féltotál és a totál között leszünk, megkísérlem elmagyarázni én is, hogyan működik ez az ország közepén(szívében) :D

Re: nincs cím

#748820 joepappa Előzmény: #748818

elmagyarázom: megszületik a kölök, és hogy legyen mit ennie a frissen született gyeröknek, inspirálni kell az anyuka emlőit hogy jó ellátást kapjon a szegény frissen született puja belőlük, ezt néphagyomány szerint az apuka és baráti társasága mértéktelen alkohol fogyasztással viszi véghez.

ez egy ennyire egyszerű történet. :)

Re: nincs cím

#748818 rbbj11 Előzmény: #748796

már miért kéne kanbulit tartani ha gyereke születik vkinek?? A legénybúcsút még értem, de ezt egyáltalán nem...:O

Re: nincs cím

#748815 Kissherceg Előzmény: #748727

Az a max, inkább 7-8 félnek az emberek az ilyen Rigó, meg német nevű furcsaságoktól. Projektort ki hozza?