vettem 35kontit 830on még
:) És látod, mégis van ilyen is:) A kisegér azon töri a fejét jól megfarkalja az elefántot!:)
Nem célom kötekedni, csupán annyit mondok,hogy a hati és atőzsdei forgalomra bíró forumos befolyást vizsgálni és bizton állítani olyan mint a lepkefingot szélirányt meghatározó tulajdonsággal felruházni....
"hati forgalmának jelentős részét csak én megcsinálom "
Szerinted mi ennek az oka? Hogy a csudába lehetséges?:)
Te lennél a legnagyobb szereplő?:)
én most is vettem 889-900on 5öt, előtte 14et 870en, előtte 3at 868on, meg a BUXTL08 100at
ezért mondom a hati forgalmának jelentős részét csak én megcsinálom
nézem a chartot, de venni még nem merek. semleges 15 percesen a többin shortos
Mai forgalom több mint a fele az enyém hatiban. Vettem longot.
Ceriben is kipróbáltam BUXTL08ban csak 100at próbából 800on
Nem kell mindent kiforgatni.
A fórumról írtam, onnan kapok visszacsatolást. Nem ez az egy fórum van.
Majd mindegyiken állandó esést vár mindenki, mást sem hallani.
Ezek a daytrader, swinges kisbüfik jelentős részét teszik ki a határidős Bux forgalmának.
Konkrétan tudom ki mikor mit nyit, látom a BUX határidő 50% feletti részét mi csináljuk fórumosok.
Részvénypiacon nyilván vannak alapok, banok, befektetési társaságok, nagybüfik akik veszik a részvényeket, de ennek ellenére minden a mélyben van, tehát valaki adja is és nyomás alatt van az összes BÉT papír. OTP alig éri el az ATH felét, MOL meg a felét sem éri el, Telekom meg 1/8ad áron. Kis papírok 95-98%os esésben.
Nem tudom milyen 99.5% a long
En tele vagyok rv longokkal, meg egy magyar rv - pakkom is maradt, a cig
Szerinted a fórumosoknak százalékban kifejezve mekkora befolyásuk van a piaci szentimentre?
...ne légy naív, ilyet még egy kezdő sem gondol, de főképp nem egy több éve kereskedő, gyakorlott tréder.
Sajnos s forumosokon allandoan mast tapasztalok.
Most is itt nincs senki longban talan hatiban.
A bluek sem tudnak emelkedni, kis reszvenyek meg ATLeken.
Ez minden csak nem 99.5%longos beallitottsag.
gondolom azzal tisztában vagy, hogy az esetek 99,5 százalékában a longosok vannak többségben :)
szinte egész nap figyelem fél óránként, óránként.
markers grafikon rajzolom van.
próbálom a fizetésemet kiegészíteni.
ebben a hónapban már többet kerestem , mint a fizetésem.
5 perces kevés még, de 30 p márjobban mutatja a letöréseket, kitöréseket, meg biztosabb is.
Ereztem, hogy hasonlo sikon gondolkodunk, ez foleg a hasonlo Ta bellitottsagunk miatt is lehet.
Itt vagy egesz nap, akkor 5percre id le lehet menni. A kitorest, letorest napon belul jobban be lehet azonositani benne. Mutattam is itt penteken az 5 perces sav letorest
nálam a legkisebb 15p , 30 p, 1ó,
maximumok 22473,22813,22640,23000, inkább megállók.
minimum 21776,21834,21668, 21621 !!!
Szerintem a piacok ott vannak, hogy meg fel tudnak pattani, de le is tudnak torni. Bux bullban van meg. ÉN IS ÍGY LÁTOM
annak 161.8 fiboja a 23K celar ÉN IS ÍGY LÁTOM ez a maximium
piacok valaszutnal ÉN IS ÍGY LÁTOM ezért nincs most semmim , csak 21965 után veszek (BUX)
hati longom zarodott ÉN IS ZÁRTAM pénteken
Híreket nem veszem nagyon figyelembe, csak a chartot, mert mindig arra megy merre fáj a többségnek, ha sokan vannak egyirányban , akkor ellenkezőleg megy.
Nyitott vok mindket iranyra ÉN IS MINDKÉT OLDALRA KÖTÖK:
Nevessunk egyutt, eljunk boldogsagban, szeretetben, bekeben inkabb LEGYEN IGAZAD !
Ram szamithatsz. Engem 5perces tradetol honapokig tartas is erdekel.
Ezert raktam be 5perces chartot is. Varju megkerdezte minek?
A napos chartot ismerjuk. Ha napkozben akarunk lepni, 5perces mutatja a napkozbeni iranyt
Szerintem a piacok ott vannak, hogy meg fel tudnak pattani, de le is tudnak torni. Bux bullban van meg.
Teny hogy 23K ota csokken, de 15ktol meg emelkedik.
15-20k kozott tobb eves sav volt, annak 161.8 fiboja a 23K celar. Azota konszolidalunk.
A piacok valaszutnal. En rengeteg mindent latok a napos, oras, hetes csartokon.
Nyitott vok mindket iranyra. Kis papir van longra, hati longom zarodott, certi csak napkozbeni allapotra kell. Felfele javulnak a kilatasok, hangulat, aranykor.
Lefele depresszio, bajok, siras. De shorttal lehet keresni le is, az olcsobb long beszalloval is. Igy nekem mindegy mi jon. A bajok, siras, terror, harc, csodok, leminositesek, orszagok bezamadasai, meg egyeb negativ dolgok nem hianyoznak. Inkabb orulnek dgy fejlodo vilagnak, gazdasagnak, konjunkturanak. Nevessunk egyutt, eljunk boldogsagban, szeretetben, bekeben inkabb. Hati is jobb magasabb arfolyamnal. 30k-nal 1% elmozdulas 300pont, 15k-nal 150pont! '-)