,-)
Én is úgy vagyok a béttel a szinte nulla forgalom miatt, hogy a frankfurtin teszem a téteket.
Hathatósan gondoskodnak arról felsőbb körökben, hogy ne a magyar részvényeken, hatin veszítsük el a pénzünket:)
Gyakorlatilag Bux is olyan mint a certi, csak kisebbet mozog.
9-17ig mozog mind a kettő. Hatiban is itt a kockázat, hogy mi lesz még 16órán át innen, mire kinyitunk másnap reggel. certiben szintén. Ott van likviditás, itt nincs.
Akkor?
Nagy konti számot csak a hülye dob be piacin.
Be kell állni legjobb eladóként amikor kicsit javul a vételi kedv, és megérkezik a vevő, főleg ha feszül a shortos.
Másképpen kell kezelni, mint 1-2-5-10kontit.
Én egyszerűbben számolok.
100kontival 100ponton 100.000et keresek.
nekem ez a mérvadó.
elkezdtem certizni ma, mert már nem tudok mit kezdeni ezzel a forgalommal.
Az nagyon tetszett, mert 5000-5000darab áll állandóan két oldalon. Az nekem megfelelt!! Bőven van nekem likviditás. A mai kezdő pakkom jól sült el. nem fogok hatiben szenvedni.
Azért nem bírtam magammal 21899en vettem 4kontit, legjobb eladót megvettem záró előtt. Majd a zárót elbénáztam elírogattam, nem láttam hogy már zár, megvettem volna a 900as eladót.
na mindegy. talán sors keze.
Így most csak 4kontim van, de certizni fogok,amíg itt nincs forgalom
Hehe.... :)
Én nem 200 kontival, játszom, az Hathor. Én kevesebbel nyomom, több számlán.
piac befolyásolást tudnál csinálni !!!
OTP Záro ma 5745 ???
ma nem volt 200 konti forgalom
Ha hirtelen mind zárnád mi lenne az alja ??
de sok mindenkit megszívatnál !!
Más pontérték az 1% elmozdulás 18e buxnál és 22e nél is....100 pötty a 260e.
Kicsit érdekesek a számolásaid ha ennyi lenne a tőke akkor nem kísérné nyugodtan ha pár millával változna az elszámolás nap végén...100kontit se 5 gurigával szokás nyitni.
1 % os elmozdulás menni pénzben ??? 260 E ???
mennyi a tőkéd ?? 5 milla
hát belegondoltam mi is van 200 kontinál . nem merném bevállalni.
A MOL a szívás ma, az OTP , richter menni akar, valószínű , hogy holnap újra támadja az MA200-t és meglátjuk.
Amikor megnyitom a pozimat én is azt hiszem hogy irányban nyitom, csak később derül ki, hogy nem. Amúgy több százezres minuszt is elviselek, és a számlám is.