ha holnap a bux réssel nyitna 22135-140 körül az happy lenne.
Tervezek és ha nem jön be ujra tervezek mint a gps
ha holnap a bux réssel nyitna 22135-140 körül az happy lenne.
Tervezek és ha nem jön be ujra tervezek mint a gps
én egy stratégiát kidolgoztam és azt követem.
piaccal szembe nem megyek, utálom mikor 10-20 E mínuszom van
Úgy hogy a tőkéhez képest kis pozikat nyitok. Mivel nem ismerem a jövőt, ezért a kis pozikkal nyomom, hogy legyen mozgásterem.
van valamilyen kereskedési ötleted rövid távra ? mivel lehetne pénzt kaszírozni ,,,, ?
Az OTP vacakol nem akarja ma betölteni a rést . Lehet,hogy holnap réssel nyitunk ???
a hatszázat jelképesen írtam, valószínű , hogy 22800 , 22630 ,22050 azok a pontok ahol figyelnem kel és zárni , ha változik a piac.
lätsz meg 6000 pontos mozgäst is, nem csak 600-at :) 600 egy napon belül sem nagy kunszt de nem 10 éve tözsdézel? :O
csak játék saját szórakozásra. hogy bírod el a minuszt akár decemberig. addig akár 600 pontot is mehet
Csak ügyesen. Fő, hogy nyerőben legyél. Ha decemberig nem esünk, akkor átkötöm a meglévő shortjaimat. Előbb utóbb csak esünk egy kicsit nagyobbat.
még tartom a longot, de a mai nap zárása fontos lesz. a dax , ha minuszban zár , én is zárok
én is így érzem. teljesen igazad van. gondolkodtam otp , talán ott jobb lenne, de a hati-hoz képest túl nagyok a költségek. te otp részvénnyel kereskedsz ? milyen költségeid vannak? mely cégnél ?
A meglátással nincs baj. Az illikvid piacunkkal van a baj, hogy nem lehet venni, eladni, forogni, kiszállni, visszaszállni.
20760tól vettem hatit 20950ig, majd pár darabokat 21K, 21.1K 200konti
ideje korán kiszálltam 21300nál, mivel napi 180kontis forgalmak voltak és nekem már 200kotim volt, így a mennyiségem egy teljes napi forgalomnál nagyobb volt.
Beraktam hati könyvbe, örültem, hogy jött vevő rá, a sok 1-1kontis ajánlatok mellett.
Nem tudok forogni, visszavenni nem tudtam :(
Nyitó nulla kötés, 8perc után két konti.
Ez egyre borzasztóbb
természetesen 22.000-22.200at akartam írni.
Tegnapi Hati leütés után, ma nyitóban felrántás a kilátás.
Sajnos nagyon illikvid a termék, folyamatos -100-150es kamat mellett.
DAX, SP tegnap napközbeni szintjein.
Bux meg mivel alig esett a -0.1%kal, így ma feljebb lesz nyitóban náluk.
Tegnap USA napi alj körüli záró lett, ma Ázsia pluszban, DAX letörési szintjét tegnap és ma megmentették még.
Meglátjuk BÉT mit tud ma. Tény, hogy 20.000-20.200ellenállási zóna egyelőre.
20.500fölött maradt múlt hétről egy hati rés.