Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Hetes chart alapján kell…

#748288 Lenthor

Hetes chart alapján kellene az 5975, de hogy megy fel addig nem tudom.

Re: nincs cím

#748200 banyaiz Előzmény: #748194

Sok idő már nincs év végéig. Ha év végére az lesz a forgatókönyv felrángatják a piacokat akkor itt legkésőbb novemberben dobbantani kellene felfelé.

Csak minden adatból azt próbálják megfejteni mit lép a fed. Ma is lesz mindjárt fél három munkaerőpiaci.

#748197 banyaiz Előzmény: #748194

Egyelőre még él az elméletem aminek a lényege vezető indexek korrekciójában Otp (bux) nem annyira veszi ki a részét. De mikor ez a korrigáljunk mászkáljunk a 200 napos alatt időszak véget ér daxban akkor Otp 1-2 emelettel feljebb lesz . Mondjuk most egy 12-13 k közötti dax, nem 6k-s otp-t jelentene. Inkább 7 k körül vsz.

Csak ez a korrekciós időszak elég furfangosnak néz ki, tartogathat még meglepetéseket.

#748194 Csusza Előzmény: #748192

OTP-nek DAX-hoz mostanában szinte semmi köze, önállóan mozog (illetve nem mozog). OTP-vel nem kell mostanában hosszú távon gondolkodni, elég pár nap, egy-két hét.

Legalábbis én így látom...

#748192 banyaiz Előzmény: #748188

Dax egyelőre még az 50 napos alatt beállt megint sávozni ezen a héten.

Nagyon biztató Otp ereje ha dax vissza tudna mászni év végére 200 napos fölé 11 k környékén van most, de szép is volna. Kilőnék a világűrbe Otp-t

Csak ez a dax vissza 200 napos fölé igen küzdelmesnek néz ki. Decemberi fed kamatdöntéssel ez a kb megjósolhatatlan kategória.

#748169 Csusza Előzmény: #748112

Már többször bedőltem óráson kialakult réseknek, párszor átvertek. Ami működik és számít, az a napos. Főleg, hogy nem vagyok daytrader.

#748168 Csusza Előzmény: #748110

Akkor stimmel. Először megörültem, hogy én néztem el valamit, és van rés, de ezek szerint ezért nem találtam. Nálam a rés csak a klasszikus rés, max és min alapján.

Most viszont akár zászlót is építhet, ha így van, akkor 750 fölött megszaladna 850-920 közé. Szerintem... :-)

#748163 Janicroft Előzmény: #748160

Ez nagyon szerény forgalom, nem értem mi történik, de elég sokat elárul a BÉT-ről...

Viszont a longos változa…

#748159 Lenthor

Viszont a longos változat szerint az "v" hullám tetejére számított érték 5954 is lehet.

Hetes Donchian is megerősítené ezt a lehetőséget, mert ott a a felső vonal 5975.

Van egy megérzésem OTP-b…

#748154 Lenthor

Van egy megérzésem OTP-ben mára, hogy ma nyitás után felhúzzák az árat, majd egy tüskét hagyva maga után elkezdünk esni.

Nem elemzésen, hanem megérzésen alapszik, amit írtam. Ha még sem, akkor holnap már kellene esnie.

A napos gyertyák is a valószínűsítik az esést.

Ki is akartam törölni a …

#748111 Lenthor

Ki is akartam törölni a szigetfordulós beírást, de nem engedte.