Aludni ritkán látom.. Állítólag nem tud 20 percnél tovább ébren maradni, ehhez képest nézelődik, mozgolódik, mindent csinál, csak aludni ne kelljen.. :-)
Aludni ritkán látom.. Állítólag nem tud 20 percnél tovább ébren maradni, ehhez képest nézelődik, mozgolódik, mindent csinál, csak aludni ne kelljen.. :-)
Ő most egy ideig az evés-alvás-nyugalom megélésére van teremtve.
De próbálkozik ebből kitörni, mert iciripiciri, de emberből van.
Ha sikerül neki, hogy minden, ti is és a világ is körülötte forogjon, kellemetlen lesz számotokra.
Ez nem igazán kedvez a békés hétköznapok megéléséhez.
Magyarul, nem kell elkényeztetni, ugrálni körülötte.
Egyszerűen csak szeretettel, gondoskodással és nyugalommal körülvenni.
A gyermekszületés egy csoda, de nem kell ennek bűvöletében élni a továbbiakban.
Talán a menjen és foglalkozzon vele késztetést mellőzni kéne a békés hétköznapok megélése érdekében:)
Köszönöm a jókívánságokat!
Igen, első gyerek. S nem lesz egyterű (hacsak FR-V nem), a sportgépekre bukom továbbra is. Meg a fiam is. :-)
Maradok az édes itókáknál, Csoki lánya továbbra is benzintyúk jelölt, s a gyerek nem hasonlít Hercegre. Szerencséjére.. :-)
MAjd csinálok rendes képet is, ez a születése utáni 5. percben készült, nagyon friss. Ma hoztam haza, innen lehet babázni. Tök poén módon oá-zik, nem ordítva, hanem ilyen érdekes hangszínnel, hogy az ember menjen, és foglalkozzon vele.. :-)
Aranyos:-) Nem hívtál fel, de azért ma iszok az egészségére:-)
Hm KawaBazsy Nimród.... Szép név:-))
:) gratula..
csak halványan megjegyzem..mostantól a második vagy a sorban..ha lesz kutya macska akkor egyre hátrébb :D
Akkor mostmár Egyterűért kell menni No-ba,nem mx5-ért:)
Amiben elfér minden tartozék:)
Gratulálok még1szer!:)
Gratulálok, de ha megismered az apát neki is! :)
A lányom meg felejtős!!!
egy néger baba fotónak jobban örültem volna :D
Gratula az utódhoz,most már Te is férfivá válhatnál és ihatnál az egészségére egy száraz fehéret! :D
Köszönöm mindenkinek!
Fiú, s a Nimród nevet kapta az anyjától (én a lánynévért feleltem)
http://kepfeltoltes.hu/151014/20151011_055036j_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Gratulálok és sok boldogságot, jó egészséget! Egy másik barátomnak is vasárnap született gyereke, ma van a tejfakasztó, én csak skype-on tudtam bejelentkezni egy üveg borral, de az utolsó pohárral a te gyerekedre iszok. Mi lett, fiú, lány, vagy bagoly és rögtön elrepült? :D