Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Kiszállhatnék az 530-as …

#74770 Ricsi

Kiszállhatnék az 530-as shortomból nullán. Szerintetek?

Re: Gl

#74719 BudFox Előzmény: #74712

SP 500 réssel szakad...azért vann ez az egész..már csak az OTP áll a lábán.

#74714 BudFox Előzmény: #74696

kár hogy nem tudok elmenni a találkozóra...meg meg is vagyok fázva...majd legközelebb..

Herceg - a legközelebbi találkozót nem lehetne hétfőn, vagy kedden tartani..akkor van szabadnapom :D

#74705 Waszeitung Előzmény: #74696

Off

Jogos,én majd szolidalitásból este fogyasztok a távolban az egészségetekre egy sört,tegyetek Ti is így :D

On

Még mindig nem hiszem hogy usa ma is bezúg így nem shortolok :D

#74696 Kissherceg Előzmény: #74690

mozizom ma az biztos, este fórumos tali, holnap nehogy gond legyen :)) na jó nem biztos, de ilyen KT mellett felesleges

#74690 Waszeitung Előzmény: #74634

Hihetetlenül nem vágom hogy mi kellene csinálni,inkább csak nézek mint hal a szatyorban...

Te shortolsz mostmár?

Lehet rávágok egy kisebbet ha nem bírok a kezemen ülni...

#74689 BudFox Előzmény: #74619

két short pakkot indítottam...

több a shortom most...usa kezd bezúgni..németek meg már lennt vannak.

#74619 Waszeitung Előzmény: #74617

S&P 880 viszont erős támasz elsőre nem fog átesni rajta,Dow is támasz magasságban...és mi sem akaródzunk úgy emberesen bezúgni.

#74617 Lovax Előzmény: #74607

Hati intraday-em nincs, de BUX prompt órás rsi beadta az eladási jelet, és a dmi is közelít.

Ráadásul tegnap S&P lefordult a csökkenő csatorna tetjéről, a következő (hatodik) Elliot hullám célára 880.

Szerintem jenkik negatívban nyitnak és lefelé megyünk legalábbis ma estig. A holnap kérdéses.

15550-en nyitott shortom kicsi bukóban de tartom. Longolni én most inkább nem :)