Azt látom, a kérdés arra irányult, érdemes-e? :DD
szálljatok le rólam srácok :D nincs pénz, van nő és sírás :)))
Phyl nyerőből :D
Bámulatos mennyire nem megy az esés....
persze hogy nem. Miből finanszírozáná a találkozót különben?
Lehet,Herci már nem fizeti a licenszdíjat :D
Oti erős még,többi nagy blue pedig a tegnapi +4%ból visszaadta felét,longos itt minden :DDD
SP 500 réssel szakad...azért vann ez az egész..már csak az OTP áll a lábán.
kár hogy nem tudok elmenni a találkozóra...meg meg is vagyok fázva...majd legközelebb..
Herceg - a legközelebbi találkozót nem lehetne hétfőn, vagy kedden tartani..akkor van szabadnapom :D
pedig vmi állat nagyon önti.... Tiszta gáz, hogy bux longos, hati shortos, kinek higyjek :))
Off
Jogos,én majd szolidalitásból este fogyasztok a távolban az egészségetekre egy sört,tegyetek Ti is így :D
On
Még mindig nem hiszem hogy usa ma is bezúg így nem shortolok :D
mozizom ma az biztos, este fórumos tali, holnap nehogy gond legyen :)) na jó nem biztos, de ilyen KT mellett felesleges
Hihetetlenül nem vágom hogy mi kellene csinálni,inkább csak nézek mint hal a szatyorban...
Te shortolsz mostmár?
Lehet rávágok egy kisebbet ha nem bírok a kezemen ülni...
két short pakkot indítottam...
több a shortom most...usa kezd bezúgni..németek meg már lennt vannak.
örvendek, hogy kistoppoltak....
S&P 880 viszont erős támasz elsőre nem fog átesni rajta,Dow is támasz magasságban...és mi sem akaródzunk úgy emberesen bezúgni.
Hati intraday-em nincs, de BUX prompt órás rsi beadta az eladási jelet, és a dmi is közelít.
Ráadásul tegnap S&P lefordult a csökkenő csatorna tetjéről, a következő (hatodik) Elliot hullám célára 880.
Szerintem jenkik negatívban nyitnak és lefelé megyünk legalábbis ma estig. A holnap kérdéses.
15550-en nyitott shortom kicsi bukóban de tartom. Longolni én most inkább nem :)