én egy felrántásnak látom az esö trendben, tehát már ma minuszos zäräst värok
én egy felrántásnak látom az esö trendben, tehát már ma minuszos zäräst värok
na bazzzzeg ma meg mi volt megint...
nem 5600 pont csak 500 pont/ konti
lehet , hogy naposon egy csésze épül ???
Én nem tudom. Nem hiszek annyira a TA-ban. Inkább türelem és a megfelelő poziméretezés híve vagyok.
21600- nál van egy kis ellenállás, de ha azt viszi szabad az út felfelé a taktikám szerint.
Ki hogy látja ?
Naposon a képet nézve, holnap nyitnék longot, de már nincs több pénzem.
-150 pöttyre adni elvileg nem jó jel az álmosköny szerint,bár ez itt a bét...
Ki van longban ?
Közel 5600 pont nyerőm van , de én még nem zárok. Lehet hogy később megbánom, de én azt hiszem még csak most kezdődik egy emelkedő trend naposon 21900-22000-ig várom a buxot
Detto, meg druväbb nälam, h. 20700-ra emeltem kicsit késön, de akkor is 20730 volt az alja.....most mär nyithatnäm az ujabb short kört, ehelyett ma bövitettem csak, miközben mär minuszba fordultam...****a...
Legyen a vigaszod h,igazad volt 20500-al. Bosszantó, de mégis okos voltál, mert csak a jött pénzt kockáztattad. Lehetőség lesz eztán is.
Én igyekszem ha van rá lehetőség egy részt zárni h,legyen valami + ez segít elkerülni a bosszankodást. Mert ha a többit elcseszem akkor is ott van h,mégis összességben pici gyarapodás az eredmény.
Amúgy én mindig akkor tudtam jobb eredményeket elérni mikor sávosan zárogatok.
na ma se voltam, általában akkor van a műsor...
de nem is jó :)
20500 volt a cél, amikor leszúrt elbambáztam a zárást, és többet akartam...... elhitettem magammal az öntés most kezdődik, és végignéztem ahogy elég a profit
örök tanulság, most a 100e helyett sz@r se lett
így azért bosszant kicsit