Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#747126 Csusza Előzmény: #747115

Óóóóó basszus, neked van ilyened???? Én nem is tudtam.

Dobni mindeeeeeeent!!!

Re: remek

#747075 Ricsi Előzmény: #747061

Hitelezzetek minél többet, aztán majd azt mondom, szemetek voltatok, és nyeljetek be egy óriási veszteséget. Én ilyen feltételekkel biztosan adnék sok-sok hitelt :))

#747065 BudFox Előzmény: #747044

Hi

Én már jobban szeretném végre 6000 felé látni az OTP -t..

Morganék szerint is 40 % -ak többet ér :D

akkor biztos úgy is van.

#747064 banyaiz Előzmény: #747061

Kölcsönös érdek ennek a megállapodásnak a betartása. De már nem az a helyzet a kormány ezt felmondhatja vagy revolverezheti a bankokat. Kellenek nagyon a növekedéshez.

Még előjön ez a megszokás, hogy diktálunk, de hát a széljárás fordult és most a maximum kérni hangvétel illik a helyzethez.

Alázatosan megkérjük méltóztasson esetleg ha kedve úgy tartja hitelezni. Értem most nincs kedve, akkor alázatosan elnézést kérek, hogy zavarni merészeltem. Valami ilyesmi, jobban passzol a szituhoz :)

Előbb utóbb a pöcse beszorul a satuba handabanda társulatnak ez nyilvánvaló volt.

#747062 banyaiz Előzmény: #747061

Ezek a burkolt fenyegetések, magas lóról, a régi reflexek. :) Hát ettől most a bankszektorban mindenki összeszarta magát.

Miközben zárt ajtók mögött térden állva könyörög hitelezzetek, vagy valami hasonlót tudok elképzelni

remek

#747061 Kissherceg

Pompás ötlet, kiszámíthatóság:

"Az EBRD-szándéknyilatkozat felülvizsgálatra szorul a tekintetben, hogy a felek miként teljesítették vállalásukat, a bankszektor megtett-e mindent a hitelezés fellendítése érdekében. A bankszövetséggel áttekintjük, miként lehetne 2016 első felében fellendíteni a vállalati hitelezést

- mondta a Portfolio múlt csütörtöki Budapest Economic Forumán Lázár János. Varga Mihály pedig az InfoRádiónak ezt annyival konkretizálta, hogy a kiírt EU-s pályázatokon is látszik, sokszorosan van igény Magyarországon forrásokra, így a bankoknak ehhez a helyzethez kicsit aktívabban kellene hozzáállniuk.

Éppen ezért összehívtam egy megbeszélést a bankvezetőkkel a következő hétre. Szeretnénk áttekinteni velük együtt a helyzetet, szeretnénk meghallgatni, ők hogyan látják a magyar gazdaság növekedési kilátásait."

#747051 Stef Előzmény: #747032

Freudi elírás volt, 4k akart lenni az. Na, jó, ha pontosabb akarok lenni, akkor 41xx-42xx között van a hetes/havi emelkedő csati alja.

Mint írtam, első körben egy felkört várok amint készen van az aktuális lefele kör.

nem tudom miért várja bá…

#747044 Ibiza

nem tudom miért várja bárki 5250alá (5180 túllengéssel).. főleg felminősités van a papirban..és az országos is befigyelhet..negativ hir nélkül nem látok rá semmi okot.. ha meg usa kamat miatt esés van..az nem az OTP TA-ja.. hanem a világgazdaságé..esik majd minden..megy a zs a kötvényekbe.

#747037 Lenthor Előzmény: #747035

De az is lehet, hogy eltúlozzuk az esést, mert a 4. hullám végétől az 5. hullámban 483 pontot kellene csak esni (számított érték).

Ha ez igaz, akkor még az is lehet, hogy az MA (50) hetes értékéig esik csak, ami most 4942.

Talán lemehet az MA (200…

#747035 Lenthor

Talán lemehet az MA (200) hetes értékéhez, ami most 4357