Raiffeisen van neki:)
de már tuti plusz, tényleg lassan dobja,mert ma is volt,több,mint 6%-on:)
Raiffeisen van neki:)
de már tuti plusz, tényleg lassan dobja,mert ma is volt,több,mint 6%-on:)
Óóóóó basszus, neked van ilyened???? Én nem is tudtam.
Dobni mindeeeeeeent!!!
örülj neki, hogy nekem van és nemsokára eléri a beker áram! :-)
ez sem tölt el gyönyörrel tulzottan.
nincs belőle.
nincs izgalom.
partvonalon.
vmerre jo lenne mozdulna.
végül 766 lett... pff
ha a nyitó forgalom valóban 211 db lesz, elmorzsolok egy könnycseppet
Hitelezzetek minél többet, aztán majd azt mondom, szemetek voltatok, és nyeljetek be egy óriási veszteséget. Én ilyen feltételekkel biztosan adnék sok-sok hitelt :))
Hi
Én már jobban szeretném végre 6000 felé látni az OTP -t..
Morganék szerint is 40 % -ak többet ér :D
akkor biztos úgy is van.
Kölcsönös érdek ennek a megállapodásnak a betartása. De már nem az a helyzet a kormány ezt felmondhatja vagy revolverezheti a bankokat. Kellenek nagyon a növekedéshez.
Még előjön ez a megszokás, hogy diktálunk, de hát a széljárás fordult és most a maximum kérni hangvétel illik a helyzethez.
Alázatosan megkérjük méltóztasson esetleg ha kedve úgy tartja hitelezni. Értem most nincs kedve, akkor alázatosan elnézést kérek, hogy zavarni merészeltem. Valami ilyesmi, jobban passzol a szituhoz :)
Előbb utóbb a pöcse beszorul a satuba handabanda társulatnak ez nyilvánvaló volt.
Ezek a burkolt fenyegetések, magas lóról, a régi reflexek. :) Hát ettől most a bankszektorban mindenki összeszarta magát.
Miközben zárt ajtók mögött térden állva könyörög hitelezzetek, vagy valami hasonlót tudok elképzelni
Pompás ötlet, kiszámíthatóság:
"Az EBRD-szándéknyilatkozat felülvizsgálatra szorul a tekintetben, hogy a felek miként teljesítették vállalásukat, a bankszektor megtett-e mindent a hitelezés fellendítése érdekében. A bankszövetséggel áttekintjük, miként lehetne 2016 első felében fellendíteni a vállalati hitelezést
- mondta a Portfolio múlt csütörtöki Budapest Economic Forumán Lázár János. Varga Mihály pedig az InfoRádiónak ezt annyival konkretizálta, hogy a kiírt EU-s pályázatokon is látszik, sokszorosan van igény Magyarországon forrásokra, így a bankoknak ehhez a helyzethez kicsit aktívabban kellene hozzáállniuk.
Éppen ezért összehívtam egy megbeszélést a bankvezetőkkel a következő hétre. Szeretnénk áttekinteni velük együtt a helyzetet, szeretnénk meghallgatni, ők hogyan látják a magyar gazdaság növekedési kilátásait."
Freudi elírás volt, 4k akart lenni az. Na, jó, ha pontosabb akarok lenni, akkor 41xx-42xx között van a hetes/havi emelkedő csati alja.
Mint írtam, első körben egy felkört várok amint készen van az aktuális lefele kör.
nem tudom miért várja bárki 5250alá (5180 túllengéssel).. főleg felminősités van a papirban..és az országos is befigyelhet..negativ hir nélkül nem látok rá semmi okot.. ha meg usa kamat miatt esés van..az nem az OTP TA-ja.. hanem a világgazdaságé..esik majd minden..megy a zs a kötvényekbe.