Mééé nem??? 3A+os a besorolásom!!! :)))
Bényén nem adok hitelt... :)))))))
Olyan szépen megyeget lefele, h lassan becserélem rá a molocskámat :))
azt hittem pillanatra otp-re gondolsz :)
karcsú a forgalom
vagy nem :)
Ez engem is érdekelne, de 10 EUR alatt nagyon nem szeretném látni!! :)
Az eladói oldalra betesznek 5000 db pakkokat és amikor közelít az ár gyorsan kikapják. Lehet, hogy porszívóznak alul és még akarnak egy felmenetelt?
én meg már 20 EUR-on szeretnm látni. Azt nem értettem, hogy előtte való nap miért esett 8%-ot...
nem találtam raiffeisen topikot,sőt tegnap nem is néztem,tudom,hogy...
tegnap mitől ment szinte 8%-ot?
szeretném már bőven 10Euro alatt látni,de igy nehéz lesz.:)
A McKinsey szerint a technológiai verseny durván lerontja majd a nem-lakáshitel jellegű kereskedelmi hitelezésből szerzett bevételeket, amely többek között a hitelkártyák és az autóhitelek piacát jelenti. Az üzletágból származó bevétel 40%-al, a nyereség 60%-al csökkenhet a következő évtizedben.
"évtizedben" Még azt sem tudja, hogy mi volt tegnap! A fülbesúgóktól ennyire telik.
annyira nem sikerült felkötni, mint szerették volna
A McKinsey szerint a technológiai verseny durván lerontja majd a nem-lakáshitel jellegű kereskedelmi hitelezésből szerzett bevételeket, amely többek között a hitelkártyák és az autóhitelek piacát jelenti. Az üzletágból származó bevétel 40%-al, a nyereség 60%-al csökkenhet a következő évtizedben.
A tranzakciók feldolgozásán, a kis-és középvállalkozásoknak történő hitelezésen, a vagyonkezelésen és a lakáshiteleken is csökkenni fog a bankok nyeresége, a McKinsey szerint a csökkenés 35 és 10% közé várható.
A jelentés egyik szerzője szerint az árak fognak elsősorban csökkenni, mert a pénzügyi szolgáltatások közvetítését a technológiai fejlődés egyre könnyebbé teszi majd, így fogyasztói oldalról is csökkennek majd a szolgáltatások költségei.
A technológiacégek pont a pénzügyi szolgáltatások legjövedelmezőbb részét fogják megcélozni: az értékesítésből és kapcsolattartásból származó bevételeket akarják majd átvenni a bankoktól, míg a bankok csak a pénzügyi terméket és a hitelezéshez szükséges hátteret biztosítanák.
A McKinsey szerint a bankok 2014-ben 1 750 milliárd dollár bevételre tettek szert mérlegen kívüli tevékenységekből (értékesítés támogatás, kötvénykibocsátás szervezése, stb.), 22%-os volt a tőkemegtérülési arányuk, míg 2 100 milliárd dollár bevételt szereztek a hagyományos hitelezéssel, amely esetben 6% nyereséget szereztek a befektetett tőkén.
jaja, ha egy 7-8 mrd-s napot csináltak volna még a végén shortot zárok :)
Beteges... A világ legjobb bankpapírját adni???
:-D
Amíg nincs forgalom, addig én sem tudom elhinni, hogy ők tényleg elhiszik azokat a célárakat.
azért ma is szórtam szerelemből :) Amikor jönnek itten a célár emelések meg mese üzenetek mindig az jut eszembe, hogy annak mi a célja. Egy tuti nem, a vásárlás