Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#747116 matgab Előzmény: #747102

meghalt mindenki Göncz Árpi bácsija aki az akkori totálisan egyoldalú médiauralom miatt kapta meg ezt a szerethető jelzőt.

Halottakról jót vagy semmit. Hát akkor maradjunk inkább a semminél.

#746918 Spade Előzmény: #746835

A java 8 feltehető az xp-re tuti, valszeg a windows 2000-re is, de azt nem próbáltam. És az ANYK fut zokszó nélkül. Ki ne dobd a géped

Az is egy agyonhallgatot…

#746835 Margaretta

Az is egy agyonhallgatott téma, hogy a nav az általános nyomtatványkitöltő keretprogramja tegnaptól kizárólag a java 1.8-al fut, illetve csak az tud adóbevallást beküldeni az ügyfélkapun, akinek a gépére ezt fel lehet tenni.

" (Tekintettel arra, hogy a Windows 2000 operációs rendszer nem támogatja az új, 1.8-as

verziójú Java futtató környezetet, ezért az ÁNYK támogatási listájáról is kikerül ez a

rendszer, ami azt jelenti, hogy ezeken a gépeken 2015. október 1. után megjelenő ÁNYK

programok már nem futtathatóak.)" Áll zárójelben a nav július végén feltett tájékoztatásában. Sem a médiában, de még az adózással foglalkozó oldalakon sincs semmiféle hír erről.

Tehát akinek a gépe régi és nem tehető rá a windows 7 vagy 8, új gépet, szoftvert kell vennie.

Hétfőn voltam egy könyvelős továbbképzésen az AVF nagyelőadóban, a száz feletti résztvevő között jósokan voltak ilyenek.

(Az online pénztárgépek bevezetésekor sokkal nagyobb hírverés volt állami támogatással egybekötve. Pedig az olcsóbb volt.)

Az előadó is úgy tálalta a problémát, hogy hulljon a férgese, vagyis dögöljön meg, akinek nincs rá pénze.

" Nyomatékosan felhívják…

#746832 Margaretta

" Nyomatékosan felhívják rá a figyelmet, hogy a lakóépületek nagyjából egyharmadát fogyasztják el Magyarország teljes primer energiafelhasználásának (kb. 1000 petajoule). A közintézmények energiafogyasztása ennek mindössze töredéke amiatt, hogy a 2,7 millió lakóépülethez képest a középületek száma igen csekély, mindössze néhány ezer."

Írta az Energiaklub, miután az összes (lakossági, vállalkozások, középületek) energiahatékonyságra elkülönített pénzt kizárólag az állami intézményekre fordítják. A szakadatlan lenyúlás folytatódik.

http://www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/felhaborodast_valtott_ki_lazar_bejelentese.220470.html

#746778 TrendMan Előzmény: #746727

Egyébként közben rájöttem.

A beteg egyénként való megjelölése ugyanaz a negativ kommunikáció, amit a kormány a bevándorlókkal szemben követ.

Csak ne küldjünk semmilyen pozitiv jelet, mert akkor idejönnek!

Na, a mi kormányunk ugyanezt tudja az egészségügyben is.

Azt nem tudom, hogy kerités lesz-e az orvosi rendelők előtt?

Walex. 0,3% a második ne…

#746767 prospero

Walex. 0,3% a második negyedéves ktgvetési hiány...:-)!

#746727 TrendMan Előzmény: #746720

Nem, nem!

A polgárnak jogai vannak.

Az egyénnek nem biztos.

Javaslom, ezentúl 2-3 ember menjen be egyszerre az orvoshoz.

Azzal ki lehet ezt kerülni.

#746717 Koffein Előzmény: #746715

miért nem "páciens" vagy polgár? az egyén annyira lealacsonyító, megalázó... vagyis szerintem...

#746716 TrendMan Előzmény: #746715

- Jó napot Margit néni!

- Jó napot doktor úr!

- Hát mondja, mi az ami nem fáj? Hol van az az egészség?

- Hát doktor úr, a bal kezem egészen rendben van!

- Na tessék csak mutatni!

- Itt van, tessék nézni!

- Hát hiszen ez fantasztikus! Ilyen szép egészséges bal kezet ma még nem is láttam!

- ???

- Hát akkor Margit néni örülök, hogy találkoztunk, tessék most hazamenni!

- Köszönöm doktor úr, maga igazán nagyon kedves!

#746713 Turkoglu Előzmény: #746707

Nem tudom... én egyetértek az előző megjegyzéseddel, szerintem ennyire sötét emberek nincsenek...