szép teljesítmény :-/
:))
Azt hittem, hogy valamelyik elszámoltatási biztost nevezik ki a 2 közül erre a szép feladatra. Ők is igazán megérdemelnék.
5 év, 0 elszámoltatott. Remek eredmény.
na... több tiszteletet a kőbunkóknak
Külsőre és agyi képességeit tekintve is olyan, mint a Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki-ból Frédi....
http://www.kormany.hu/download/5/74/00000/T%C3%A1llai%20Andr%C3%A1s%20%C3%A9letrajza.pdf
ért ő hozzá, jó lesz ez gyerekek
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. 948 milliárd forintos, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pedig 95 milliárd forintos vagyont nem adott át, ami miatt hamis volt a két állami cég 2013-as mérlege – állapította meg az Állami Számvevőszék. A két cég 2010 és 2013 közötti gazdálkodását vizsgálták, és ezen túl további kisebb szabálytalanságokat is találtak
anyám Xanax-ot szed már 9 éve, a stroke után ezt írták fel
őt és apámat is sajnos állandóan elnyomja az álom....anyám még élénkebb, de fater a nap 24 órájából 14-16-ot biztosan alszik....ahogy a fotelbe leül, már kókad is a feje lefelé...ha lefekszik 2 perc múlva már horkol, mint a gőzgép :)
anyukádnak tessék valami rendes Richter készítmény altatót adni.
Te meg ha beleolvastál ott vannak a Richter nyugtatók! :-))
hát az... én félretettem apósnak tüzelőnek, habár annyira nem szereti az ilyen fényes csicsás papírokat, mert nehezen gyullad be... szóval még ennek se jó... :-/ habár a nyomda bevételét ez is gazdagította :D
azt hittem már nem is vagyok a listán:)))) ezen a listán hátul, a "kilövendők" listáján elől. van akit nem izgat fel: szegény anyám is a kezébe vette, aztán elaludt a nézegetése közben...ebből is látszik, hogy mesekönyv:)
Leírják mennyi mindent tettek érted, te meg így reagálsz... :-)
ma már megint szemét került a postaládámba...valami kékborítójú geczy hazugsággyűjtemény kormányinfo....olyan büdös papíron, és olyan kemény, hogy még seg*törlésre se lesz jó.....megint szegény iratdarálónak lesz munkája vele....
Ennyi erővel megkérhették volna Bayert írja le mi a véleménye a kerítésről olcsóbb lett volna, végeredmény ugyanaz. :) Ez azért már magasiskolája a népbutításnak, nem éppen kevés pénzből.
Az újságírás az kb olyan szintűnek tűnik kevés kivételtől eltekintve mintha gyakornokok hoznák össze egyetemi/középiskolai szünidőben.
mélysége a cikkeknek stb de úgy összességében, de sajnos gazdasági vonalon is. Nem egy blikkben, hanem elvileg komolyabb helyeken is. Silányság.
Nekem konkrétan amit idéztem nem a grafikonokkal van bajom. Azt meg se néztem szinte. Hanem azzal, hogy közpénzből finanszírozott tv lehoz egy olyan közvéleménykutatást, amit közpénzből kitömött fideszkutatóintézet megbízásából elvégzett egy fidesz közeli akármi. :) Nem bízták a véletlenre na.
íme itt is egy példa:
http://www.life.hu/news/20150927-elo-adasban-bantalmazta-terhes-feleseget-a-roman-mulatos-sztar.html
se füle se farka a történetnek. Szóljon , ha valaki megfejti, hogy ki kit kefélt és ki kit ütött!