október közepéig vártam az esést
október közepéig vártam az esést
Szerintem lassan ez következik, jön az évvége, venni kell
a végére csak megvették
trendszerű ma is adnak mindent, tegnap felhúzták, hogy pár %ot hozzanak hó végére, oszt mehet a újra a kiárusítás :))
érdekes partneri kapcsolat, a virgin gépeken netflix szolgáltatja a filmeket...
inkább ebben hiszek. Nem hiszem, hogy a vw botrány a problémák okozója. Inkább csak olaj (érted, olaj, höhö) volt a tűzre, programozottan adagolva. Pont ilyen hirtelen fog megszűnni. Szerintem még mindig az van, hogy nem tudja senki, a Kínai "adatok" milyen hatással lesznek a világ többi részére. Ha ebben konszenzus lesz, akkor talán eldől az irány. Persze mi erről nem fogunk értesülni, de ha majd már mindenhonnan az folyik, hogy itt az új 2008as válság, akkor talán el lehet kezdeni keresni a long beszállót.
jó kis elmélkedés, habár nekem egy picikét választási coming outnak is tűnik, hogy trumpot támogatja
nem lehetne valami bikás filmnek a bemutatóját promózni inkább??
habár ha egy glencore, vagy hasonló méretű cég eltaknyol, akkor pánik eladások is jöhetnek és istent hozott 2008as válság... :D
vw brummogás kihat az autópiacra is, mert amint látjuk adnak minden négykerekűt, akinek köze van a dízelmocik gyártásához :)
Hát igen, nagyon nem mind1 hogy egy vw brummog, vagy egy medve :)
csak gyülekeznek a fekete felhők :)
amúgy kizárólagos hírt nem találtam, habár nagyon nem kerestem infót, csak reggel körül néztem, hogy mi a fenére adták... de kizárólagos hírt nem találtam... talán a glenco... röviden annyi van, hogy arabok pénzt vonnak ki, kamatemelési dilemma, vw botrány, glenco/árupiaci válság is felütötte a fejét... szóval, 7év után, ismét jön a világégés? :-/
TEgnap nem voltam gépközelben, most látom csak milyen "szép" nap volt az USA-ban. Mi a fax történt?
facebook lehalt, aztán a robotok is megijedtek, ezért nem volt vétel a végén
egyetlen kényszeredett long próbálkozásom, hogy beálltam kicsi tesla vételre 237-re, de ha áthullik rajta, már dobom is