benne van, Én is 4400 körülre visszavárom, 4k alá már nem nagyon
benne van, Én is 4400 körülre visszavárom, 4k alá már nem nagyon
Hosszú távon (hónapos chart) ilyen mozgást képzelek el az OTP-ben.
Jaja, de ha nincs kamat miből van kamatbevétele a banknak? Nem vesz minket senki kormány váltásig
sztem 6700 lesz oti..majd beáll a 6350re +/- 300pont rangéra...megszünt az inflációs nyomás és a devizaitel okozta kényszerpálya..mató kihasználta az alacsony kamatú finanszirozás lehetőségét..nem nő az államháztartási hiány..sőt..folyamatosan az eu átlag feletti a növekedés..és nem az albán bázisról.
Ezek alapján fel kellett volna minősiteni minket.. de nem tudják kiszámitani mi lesz ha usa kamatot emel..és kiszippantja a fejlődő országok piacairól a á.kötvénypénzeket..és hirtelem megemelkedik a kamatköltség.
Nem vállalják be most felminősitenek..utána vissza..
Ha viszont stabilan ..kikerülünk a bóvliból..akkor az alapok vehetik a papirjainkat..kiéhezettek az alulértékelt papirokra.
Év elején még benne volt az árban, most nem annyira
A nemzetközi hitelminősítő péntek este Londonban közölte, hogy a hosszú és a rövid futamidejű ukrán szuverén devizakötelezettségek kockázati besorolását "SD" (Selective Default) szintre rontotta az eddigi "CC/C"-ről.
Befolyásolhatja a hétfői OTP kereskedést:
Félig államcsődben Ukrajna
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/felig_allamcsodben_ukrajna.603678.html
Azért Maverick nyitott egy adag shortot a héten
Nem bika ez, hanem döglött :)
és nem az OTP, hanem az egész m. tőzsde
már röstellek ide beírni is, mert lejáratom magamat, hogy OTP-vel üzletelek, vagy akár mivel...
ja aztán közben leszólja. Kellene egy plakátkampány Tiszteletet az OTP-nek ! felkiáltással. Hátha valami hatással lenne Hercegre. :)
Azért ezzel a döglött fhossal 1-2 minimálbért össze szedsz havonta :))))
Az a baj az elméleteddel nem rossz próbálkozás egyébként, hogy nem veszi figyelembe a tényeket. :)
Az enyémmel pedig egy komoly baj van fundás vonalon zavaros a kép Otp-nél látszik a fordulat, de ukrán, orosz vonal. Szóval funda még nem az a hurráoptimizmusra okot adó. Nem olyan, hogy nagy vszínűséggel jövőre jobb eredménye lesz a banknak.
Szóval vszínű , hogy az igazság a kettőnk elméletei között van valahol.
Ezt kb következő fél évben meglátjuk. Korrekció lezárul kint megszemléljük Otp viselkedését.
Ha az lesz dax lemegy mondjuk 8 k környékére és onnan ATH közben Otp döglődést mutat emelkedésben is akkor igazad volt.
Viszont ha Otp 7,5 k-n fog döglődni akkor az én elméletem jött be. :) Megfigyeljük majd.
Ez egy hibás elmélet . :) Láttad az idei évet mennyire nincs érdeklődés csak majdnem duplázott 2 hónap alatt.
Mást nem mondok dax, snp a 200 naposok alatt bőségesen, Otp a 200 napost nem tesztelte.
Ha az lenne a piac nagy szereplőinek a fejében egy mindent elsöprő para egy Otp-t már mielőtt a dax 200 napos alá esik azt megelőzően biztos ami biztos leszórnának.
Szóval tiszteletet OTP-nek, nem veheti el a munkánkat stb ! :)
annyira semmit nem ér a papír, hogy még azzal se foglalkoznak, hogy beadják. Azért nem esik, mert érdeklődés iránta 0. Nem bika ez, hanem döglött :)
El kell fogadni Otp bivaly. Ezt következtetést vonom le a reakcióiból a külföldi korrekcióra. Olyan a viselkedése szerintem átvészelni ezt az időszakot aztán hadd lobogjon a hajunk , száguldás. :)
Ez a nyikhajkodás eltarthat most akár novemberig .
Amilyen események voltak ha nem ez lenne a koncepció szerintem lehet a 3,5 -öt megnéztük volna. Normál esetben egy egy ilyen parásabb napra Otp a mínusz 10%-ot szokta nézegetni. Csak itt most bonyolultabb a helyzet.