Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Azt a 100K papírt 400-on…

#747228 Nyeretlen_Keteves

Azt a 100K papírt 400-on még felszívom(mára annyi ölég is lesz nekem:-), utána kedvet kapnak a hitetlenek is és végre szintet léphetünk :-)

Re: nincs cím

#747197 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #747171

Igazad lehet! Akkor viszont összeporszívózom a maradék papírokat is, oszt akkor skyrocket! Ugyan csak információ morzsáim vannak erről a Former gyerekről, de a jelek szerint felejthetetlent alkothatott annak idején! No meg az izéke is aki a zuglói önkormányzat közelében mozgolódott... nem jut eszembe a neve.

#747094 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #745126

Két bejegyzés, két bejegyzés... no de azok milyenek!? :-) Azt ugye már mondanom sem kell, hogy a telkóval kapcsolatban aggodalomra továbbra sincs semmi okunk! Mondjuk örömre sem túl sok. Nem tudom, hogy feltűnt-e a kollégáknak (biztosan mivel igen ravasz spekák vannak itt a totyikban:-), hogy a Telkó forgalma az utóbbi hetekben-hónapokban a nullához konvergál, mondhatni lófingnyi! No és milyen következtetést lehet ebből levonni ugye?? No milyet? Fogalmam sincs...azért kérdezem :-) Szerintem két eset lehetséges. Hamarosan eladó sorba kerül ez a cafka(persze nagyon nem úgy néz ki, hogy erre a közeljövőben sor kerülne, konkrétan senki sem számít rá....és ez itt a trükk:-). A másik lehetőség, hogy nálam van a szabad papírok nagy része oszt nincs mivel kereskedni! Na melyik az esélyesebb!?

#746312 Hibaz Előzmény: #746277

7-8%-os hozammal számolva,akkor milyen árfolyamot tehetünk mellé ???:))) találós kérdés,főnök tudja.:)

#746310 Hibaz Előzmény: #746266

800 ft környékén is csinált egy fordított fej-vállat,lehet most is lesz ilyen.....akkor újra 430 lehet(4.pont)......majd ott dől el a sorsa gondolom....

#746267 KawaBazsy Előzmény: #746266

Most néztem a Kecskeméti könyvben, h az 5. pont felfelé vezet, ahol "irracionális árak alakulhatnak ki" :-)