Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#746174 Euroman Előzmény: #746151

folytatólagosan elkövetett, különösen nagy értékű lopás bűntette....szerintem minimum 2-8 évig terjedő...Lajosnak letöltendő, asszonynak felfüggesztett...

#746160 tozsdenyul Előzmény: #746052

Én úgy emlékszem, a bunkó, otromba, konfliktuskeresö stílus ellen is kikeltél, ami a külpolitikánkat jellemzi.

Miért épp most lepödsz meg, hogy beérett a gyümölcs?

#746156 matgab Előzmény: #746098

én is meg vagyok döbbenve a 30. helyen. Félig meddig belelátva a magyar oktatási szinvonalra én a 34. helyet tartanám reálisnak.

#746151 Koffein Előzmény: #745964

lajcsi ezt túlcsökkentette http://24.hu/belfold/2015/09/25/rettegnek-a-lakok-lagzi-lajcsi-apartmanparkjaban/ :)

"A lakóknak egyébként korábban a túl alacsony rezsi adhatott okot gyanakvásra. Ezt azonban azzal magyarázták nekik, hogy a drága albérletet kompenzálja a kis rezsi. Sárga csekket viszont sohasem láttak az ott élők. SMS-t kaptak, hogy mikor kell egy irodába bevinni a pénzt, a befizetésekről pedig igazolásként egy félhivatalos papírt kaptak.

A 24.hu-nak nyilatkozó hölgy 2 szobás lakást bérel 90 ezer forintért, és 25 ezret fizetett, amibe a víz, gáz, villany és még a szemétdíj is beletartozott."

#746052 rbbj11 Előzmény: #746013

gyalázat, a mód és a mérték, ahogy egyesek bírálják Magyarországot és a menekültpolitikánkat, ami legalább létezik, sok uniós országgal ellentétben

Én pl itt a fórumon is többször kikeltem a palesztin mészárlások ellen és valóban komoly kettős mérce van, mikor EU-t v. Mo-t kritizálja USA, ENSZ stb. Engem kifejezetten dühít és felháborít, hogy ennyire nyíltan igazságtalanok és pofátlanok egyesek

Egészségpénztárakba is b…

#746043 walex

Egészségpénztárakba is bele kell kontárkodnia a "szakértőknek".

MNB állásfoglalás született, hogy az egyéni és munkáltatói befizetések esetén ugyanannyi százalékot kell levonnia a pénztárnak működési költségre. Ezzel lényegében az egyéni befizetéseket fogják "büntetni", mert többet vonnak le a pénztárak java részénél, mint eddig.

Prémium EP ma küldte ki a kérdőívet e-mailben a tagoknak, hogy milyen alternatív megoldás tetszene a tagoknak (havi 100-200 Ft plusz tagdíj és marad a 4% vagy lesz belőle 5.5% vagy harmadik megoldásként egységesen 6,5% mindkettő).

http://vs.hu/kozelet/o…

#746013 Ibiza

http://vs.hu/kozelet/osszes/rosszul-van-magyarorszagtol-a-volt-nato-fotitkar-0924?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

lentfüles attól nem vagy rosszul mikor a israel azt mondja azért nem fogad be menekülteket mert nem akarja megváltoztati a zsidó állam zsidó jellegét..ugye?

vagy amikor usa egyenlőség jelet tesz a muszlim és a terrorista közé..

vagy amikor palesztin civileket bombáztak.. 80% civil áldozattal... még lehet neked jelentett majom az ENSz embere aki sirva kérte ne lőjenek mert csak gyerekek és nők vannak az iskolákban..

#745996 Röné Előzmény: #745964

Lajcsi a kedvencem , mióta a fényenergiát hasznosította a teste felépítéséhez és így egy kicsit a Monera országában villogott és hogy milyen büszke volt rá :DDD nem is tudom, ki javasolta ennek az egysejtűnek, mer hát agya nincs sok... Mondjuk trombitálni azt bezzeg tud, de lponi csalni azt nem mer lebukott. PFFF

#745972 Margaretta Előzmény: #745964

Én is ismerek olyat, aki a kültéri jakuzzit üzemelteti télen-nyáron és fűti a hosszú garázslejárót és hogyhogynem elvtársak, tizede se a gázszámlája, mint a miénk. Ugyanilyen arányban van az áram- és vízszámlája is a miénkhez képest. Ráadásul ezt úgy adja elő, hogy ő a fa.sa gyerek, mi meg a lúzerek. (Lehet, hogy igaza van manapság.)

Makákó-híreink: "Az áll…

#745847 Fornit

Makákó-híreink:

"Az állatokkal való etikus bánásmódért küzdő állatvédő csoport, a PETA egy 6 éves makákó érdekében indított a napokban bírósági eljárást. A Naturo nevű majom egy indonéziai rezervátumban él és David Slater brit természetfotós fényképezőgépével készített magáról szelfiket, de a brit törvények szerint a szerzői jogok ezek után a képek után is Slatert illetik meg – írja a Huffington Post."

http://444.hu/2015/09/23/a-peta-szerint-szerzoi-jog-illeti-meg-a-szelfizo-majmot/

#745804 walex Előzmény: #745774

Remélem, a büdös életben még egyszer nem fog az MSZP kormányra kerülni, hívják akárhogy, DK-nak, Együttnek, PM-nek vagy a világ legdemokratikusabb pártjának.