:D:D!
egyébként igen morcos vagyok, hogy a 14300-as certi shortomat 15100-nál kiütötték...
most lefele ütik ki a mol certit... Nézek egyet longra, hátha...
otp is esni kezd :)
A stooqon 3 éves grafikon OTP +37% Mol -37%.Ha nincs valami óriási story a különbség
csökkenni fog.Kitartás
Remélem, hogy FELfordul ez az izé, mert már kezd szétvetni az ideg. Tegnap vettem, mert már annyira túladottá vált, gondoltam, csak visszakorrigál. De ahogy elnézem ezt a szemetet, esze ágában sincs :-(
A papert elnézve itt valami megint készülődik, amiről majd pár hét múlva már mi is tudni fogunk.
Uccsó normál pakk 11990 ért. Most már csak mikropakkokat veszek
hah, most hallottam, hogy a most távozott kitermelési vezető aki egészségügyi ok miatt távozott, állítólag elküldték , mert csont alkoholista volt... De akkor hogyan került ilyen poziba???
H'ja. Az szívás. Nem lesz ez rossz..............ha jó lesz.
Szerintem itt valahol az alja. Kezdek azon agyalni, hogy Richtert lecserélem erre.
A papír egyetlen szerencséje, hogy az állam tartja a markát az osztalékért. Az éven nem sok nyerő lesz, így majd fizetnek az eredménytartalékból.
Huuuu,az tényleg vicces lenne :)))! Mondjuk egy netto 600 ft-s osztira is jó lenne végsö esetben :)!
addig nem kell izgulnod, amíg nem az állam száll ki :)))
Persze,ezt én is figyeltem...de most,hogy 12.4 vagy 12.2, esetleg 12 szerintem tök mind1! Ha valaki most úgy gondolta elad 5M db-ot,akkor meg hóót mindegy hol veszek,mindenképpen cumi!
nekem azaz egy bajom vele, hogy 12400-on tört ki év elején, ma meg úgy ment át rajta, mint kés a vajon. Pedig illett volna tartania