Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#745996 Röné Előzmény: #745964

Lajcsi a kedvencem , mióta a fényenergiát hasznosította a teste felépítéséhez és így egy kicsit a Monera országában villogott és hogy milyen büszke volt rá :DDD nem is tudom, ki javasolta ennek az egysejtűnek, mer hát agya nincs sok... Mondjuk trombitálni azt bezzeg tud, de lponi csalni azt nem mer lebukott. PFFF

#745972 Margaretta Előzmény: #745964

Én is ismerek olyat, aki a kültéri jakuzzit üzemelteti télen-nyáron és fűti a hosszú garázslejárót és hogyhogynem elvtársak, tizede se a gázszámlája, mint a miénk. Ugyanilyen arányban van az áram- és vízszámlája is a miénkhez képest. Ráadásul ezt úgy adja elő, hogy ő a fa.sa gyerek, mi meg a lúzerek. (Lehet, hogy igaza van manapság.)

Makákó-híreink: "Az áll…

#745847 Fornit

Makákó-híreink:

"Az állatokkal való etikus bánásmódért küzdő állatvédő csoport, a PETA egy 6 éves makákó érdekében indított a napokban bírósági eljárást. A Naturo nevű majom egy indonéziai rezervátumban él és David Slater brit természetfotós fényképezőgépével készített magáról szelfiket, de a brit törvények szerint a szerzői jogok ezek után a képek után is Slatert illetik meg – írja a Huffington Post."

http://444.hu/2015/09/23/a-peta-szerint-szerzoi-jog-illeti-meg-a-szelfizo-majmot/

#745804 walex Előzmény: #745774

Remélem, a büdös életben még egyszer nem fog az MSZP kormányra kerülni, hívják akárhogy, DK-nak, Együttnek, PM-nek vagy a világ legdemokratikusabb pártjának.

#745434 walex Előzmény: #745427

Amit OV tesz bevándorlás terén, le a kalappal előtte.

Bár minden máshoz is így állnának hozzá...

#745427 Koffein Előzmény: #745424

ez van, amikor homokszem kerül a gépezetbe... fáj, hogy nem visszük mi is regisztráció nélkül az osztrák határig a migránsokat, hadd rothasszák belülről a németeket... :)

#745423 Fornit Előzmény: #745422

Nem volt tartós cikk:

"A keresett oldal nem található

404

Sajnos a keresett oldal nem található szerverünkön.

"

#745407 Ibiza Előzmény: #745348

kell az emlékkönyvekbe,,ez mindig igy volt..meg leszecskázzák átvágószalagot

északnyugati átjátó

#745397 Fornit

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/vitorlazas-elsokent-jutott-at-magyar-hajo-az-eszaknyugati-atjaron-2439423

"A budapesti család két gyerekkel, a 19 éves Csengével és a 6 éves Kristóffal a Grönland nyugati partján fekvő Sisimiut városából indult útnak július 12-én és közel két hónap után a Kanada északnyugati területeihez tartozó Tuktoyaktukba érkezett meg szeptember 5-én – tájékoztatták hétfőn az MTI-t.

Ezzel a teljesítménnyel első magyarként sikerült átvitorlázniuk az Északnyugati átjárón, amely az összefüggő jég miatt az év egy rövid időszakában nyílik csak meg, ám a hajózás még ilyenkor is rendkívül nehéz és veszélyes vállalkozás. "

Na ez nem semmi lehetett. Az lett volna szebb, ha konkrétan ki is jöttek volna a jeges tengerről az aleut szk felé, igazság szerint az lenne az igazi befejezett átjutás, és talán a "könnyebbik" fele is az útnak, ha már a nehezebb megvolt.