vettem ..meg dax longot..
forgalmatlan esés is esés...
2-3 órája ránéztem, akkor -1 HUF volt, most +2, ne mondjátok hogy nem mozog :))
Egyébként azt gondolom, hogy miután ennek a kormánynak ilyen a reputációja, amikor belengették, hogy az MNB fogja felügyelni vagy mi (nem tudom pontosan, de az MNB benne volt az biztos), sokan döntöttek úgy, hogy akkor köszönik az eddigi részvételt...
Mondjuk, amíg ez ment 3 Forintot, a Dax 200 Eur-t, dehát erős a mi pénzünk... :D
34 Ft-os spread, napizásnál csak a költségeket fedezi szinte
Ez már szinte szégyen, hogy ennyire nem érdekel senkit.
egyelőre semmi.
kezd egy kicsit unalmas lenni ez az otp.
nem hiszem, jönnek a hedgek..
aztán lehet otp árfolyamot a következő héten sem érdekli semmi,5350-5450:)
most kúrtak rá az itthoni okosok, mert nem tudják külföldit kitömni, hanem majd egymást kell.... Hülyére vásárolták magukat, oszt most hétvégén filózhatnak mi legyen
Sokan számítottak a kilátás javítására, ehhez képest csalódással kellett tudomásul vennünk, hogy változatlan marad Magyarország besorolása a Standard & Poor's hitelminősítőnél.
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/megingott_a_forint_az_sp_dontesere.5.219810.html
A jogszabályváltozásból fakadó teljes várható egyszeri negatív eredményhatás az OTP Bank konszolidált eredménykimutatásában 178 millió kuna (mintegy 7,2 milliárd forint) adózás előtti összeggel korrekciós tételként kerül bemutatásra - közölte a magyar bankcsoport.
Reggel, amit írtam a DAX-ra, hogy 9930-ig is eshet, hát azt elérte, csak arra én sem gondoltam, hogy ilyen hamar.
már 300 misi a forgalom, huhhh
mondjuk Én se :)
totál érdektelen a papír