Sokan számítottak a kilátás javítására, ehhez képest csalódással kellett tudomásul vennünk, hogy változatlan marad Magyarország besorolása a Standard & Poor's hitelminősítőnél.
http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/megingott_a_forint_az_sp_dontesere.5.219810.html
A jogszabályváltozásból fakadó teljes várható egyszeri negatív eredményhatás az OTP Bank konszolidált eredménykimutatásában 178 millió kuna (mintegy 7,2 milliárd forint) adózás előtti összeggel korrekciós tételként kerül bemutatásra - közölte a magyar bankcsoport.
Reggel, amit írtam a DAX-ra, hogy 9930-ig is eshet, hát azt elérte, csak arra én sem gondoltam, hogy ilyen hamar.
már 300 misi a forgalom, huhhh
mondjuk Én se :)
totál érdektelen a papír
Ez tényleg érdekes lehet.
Ezért is linkelte Taresz kettővel előtted... :-)
Ez a hír érdekes lehet, nem hitelminősítői besorolás a befektetői alapok döntéseihez.
Jó reggelt, sziasztok!
DAX most 10.199-en áll. Nyitás után lemehet 10.169 környékére és utána ismét meg kellene néznie a 10.343 - 10.380-at. Utána esés 10.000 alá, talán 9.930 környékére.
www.mno.hu/gazdasag/ezentul-nem-kell-hitelminositoi-besorolas-a-befektetesi-alapok-donteseihez-1304785?utm_source=hirlevel&utm_medium=e-mail&utm_campaign=eco_edm
főleg az usa topik :)
De majd amikor eljut a tudatukig, hirtelen kilónek az indexek.
bohóckodás