limes 0
limes 0
7,9Ft, nem egyszerű...
és saját maga húzta ki a lélegeztető gépet. szomorú hogy megint eggyel kevesebb cég lesz a béten.
hogyne, amikor a cég vezetői megkötötték az ellenoldali ügyletet a vezetők...:-)
ha két évig csak bevétele lenne se tudná kifizetnia rövideit, nincs indok belevenni semmilyen szintem.
te perverz, minek akarsz ilyen ócska társaságban részesedést szerezni??
Nem ismered a régi zsidó mondást??
Inkább legyek résztulajd egy jó business-ben, mint egy rosszban kizárólagos tulaj...:-)
Igaz ezt a nőkre szokták mondani...:-)
Vajh most limites esés jön napokig??
Hétfőtől meg már 20%-ot mozoghat? Buxbol is kirakták. Hol érdemes venni? Egyáltalán van még benne vmi érték?
Hát ha egy tőzsdei cég hagyja csődbemenni egyik leányvállalatát, az semmi jót nem jelent.
Nézzük a pozitív oldaláról, ha az egész synergon csődbe megy, akkor a 4IG (freesoft) több üzletet szerezhet...:-)
májusban írtam hogy valaki előbb utóbb kihúzza a lélegeztető gépet.
Már rég csődbe ment... évek óta lapátolja ki a veszteségeit külső cégekbe, pár éve dolgoztunk nekik már azt se tudta kifizetni... Új megbízásokat évek óta nem kap, viszont a meglévőket se tudja megtartani, idén két egyetem teljes üzemeltetését is elveszítette...
A cég létszáma kb egy tizede sincs az évekkel ezelőttinek...
Akkor tudna túlélni bármit is, ha olajat vagy aranyat találna... Megy a kukába a helyére...
reggeli 67 Ft igazán ámulatba ejtő...
szép történet ez is....
lassan nem marad semmi a bét-en...
kíváncsi vagyok meddig húzza az nyrt. előbb-utóbb az is csődbe kerül, nem?