Regisztráció Elfelejtett jelszó

Synergon

Re: nincs cím

#756339 joepappa Előzmény: #744273

és saját maga húzta ki a lélegeztető gépet. szomorú hogy megint eggyel kevesebb cég lesz a béten.

#755626 matgab Előzmény: #755559

hogyne, amikor a cég vezetői megkötötték az ellenoldali ügyletet a vezetők...:-)

A sok határidős ügyleten…

#755559 LALITIPP

A sok határidős ügyleten voltak valaha pluszba?

#744345 joepappa Előzmény: #744334

ha két évig csak bevétele lenne se tudná kifizetnia rövideit, nincs indok belevenni semmilyen szintem.

#744342 matgab Előzmény: #744334

te perverz, minek akarsz ilyen ócska társaságban részesedést szerezni??

Nem ismered a régi zsidó mondást??

Inkább legyek résztulajd egy jó business-ben, mint egy rosszban kizárólagos tulaj...:-)

Igaz ezt a nőkre szokták mondani...:-)

#744334 Zotya32 Előzmény: #744264

Vajh most limites esés jön napokig??

Hétfőtől meg már 20%-ot mozoghat? Buxbol is kirakták. Hol érdemes venni? Egyáltalán van még benne vmi érték?

#744276 matgab Előzmény: #744268

Hát ha egy tőzsdei cég hagyja csődbemenni egyik leányvállalatát, az semmi jót nem jelent.

Nézzük a pozitív oldaláról, ha az egész synergon csődbe megy, akkor a 4IG (freesoft) több üzletet szerezhet...:-)

#744268 Turkoglu Előzmény: #744264

Már rég csődbe ment... évek óta lapátolja ki a veszteségeit külső cégekbe, pár éve dolgoztunk nekik már azt se tudta kifizetni... Új megbízásokat évek óta nem kap, viszont a meglévőket se tudja megtartani, idén két egyetem teljes üzemeltetését is elveszítette...

A cég létszáma kb egy tizede sincs az évekkel ezelőttinek...

Akkor tudna túlélni bármit is, ha olajat vagy aranyat találna... Megy a kukába a helyére...

#744259 Zotya32 Előzmény: #744206

szép történet ez is....

lassan nem marad semmi a bét-en...

kíváncsi vagyok meddig húzza az nyrt. előbb-utóbb az is csődbe kerül, nem?