ki ér rá most vasárnap?
pontosan :)
Egyikük sem nagybüfi itt, emiatt ne aggodj daxofon. Lehet, te jätszol köztünk a legnagyobb téttel. :)
Nekem a cégemben és privát ingatlanban van a vagyonom döntö része, tözsdében magam sem vagyok nagy tetellel
nevetnél, ha megtudnád a többség milyen bagó összegekkel játszik és közben mutatja a nagy befektető arcát :)
én már nem értek semmit... amcsi piacon eladni sem merek, de venni sem :D ráfanyalodtam a hazaira :/
Mfff... múlt hét csütörtök óta nagyon gyanús volt már nekem a piac, sajna azóta a tvix és az sp short is átfordult minuszba. 3 hete magasabb aljak vannak, lépeget felfelé.
hát sajnos arra nincs pénzem hogy akkora tétben dolgozzak mint Ti > ezért a műkedvelő...
de naponta és nagyon szívesen olvasom a fórumot és érzem hogy közös nevezőn vagyunk
de nem vagyok régi-öreg-örökös-megbecsült-tag csak egy kezdő fórumozó
nagy ellátást nem kérek (vegán vagyok), és nem is maradnék (hó)napokig, egy fröccs egy kis személyes beszélgetés emberi kapcsolat a tagokkal viszont sztem egészen jó lenne
így is csatlakozhatom ha jó az időpont?
Akkor el kerem a baratomtol. Ugy sincs benne DB KIller, legalabb halljatok, ha Gyornel jarunk... :)
te már megint a kutyákra gerjedsz!
Lassan feljelentelek az állatvédőknél! :-)
És koszos farmerdzseki és csimbókos fekete paróka lesz rajtunk :))
(Ó szegény öreg spániel, kopottas öreg spániel!)
stilusosabb lenne Allah akbar....
Vagy legalább "Isten megszabaaaaadít"
Csengetés helyett a Hóóóólolololololololololoj! kiáltással jelezzük érkezésünket, napkeltekor, kelet felől!
és tényleg van egy "kopott" spániel a kertben :D
Egyik szomszédé
hät az a kertkapu elég hézagos, csak az nem jön be rajta, aki nem akar :)
A keritésen is vannak kihagyäsok :)
én nem adok dátumot, alkalmazkodom az érkezökhöz :D
Azok meg csaj jönnek és jönnek...amikor csak akartok, ti szóljatok, h. azért készen várjon étel-ital, ne csak ugy a semmire jöjjetek :PPP
én is úgy hallottam, hogy mehetünk hozzá akárhányan, garantált lakást, autót és ellátást kapunk korlátlan ideig. ha nem így lesz, szétverünk mindent, megerőszakoljuk a kopottas öreg spánielt és a gezziputtony mopszot, no meg teleszemeteljük a kertet.