Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#743843 rbbj11 Előzmény: #743819

semmi terv nincs, egy embert meghívtam, és egyelöre az van, jön a többi :D

Sehogy nem férünk el 8-10-en a lakásban, de van grillezö a kertben, kis tavacska mellette. Van egy nagyobbacska teraszom is. + ott a Fertö to partja, az elég nagy.

Asszony még nem tud semmit, gondoltam meglepem :D

#743819 Bendeguz Előzmény: #743814

Azt nem is olvasom. Ez tipikusan az a téma, amiben mindenki hülye, a kocka bármelyik lapján álljon. A téma annyira komplex és annyira leegyszerűsítitek a megoldásokat, hogy ez eleve nem lehet jó megoldás. Az én véleményem is hülyeség, bizonyára, szóval inkább nem hergelem magamat meg titeket. De jó szorakozást, végül is Magyarország a 10 millió szociológus-hadász-nemzetbiztonsági szakértő országa is egyben :D

A lakáskádban hogy fér el 8-10 jókedvű stokis? Asszony tudja, mit tervezel? Illetve mit tervezel? Mi a programterv? :)

#743811 rbbj11 Előzmény: #743705

vénasszonyok nyara nem fér bele? Mindent jobb ma megtenni, mint halasztani a bizonytalan jövöre

#743701 rbbj11 Előzmény: #743674

Ne viccelj mar, csak jo ruha kerdese....

Masreszt ma kb 22 fok volt es napsutes...ma epp miert nem?

Felolem aztan repcsivel is johettek, nekem vegulis mindegy. De Ferto tavi furdes kotelezo, akarhany fok van!

#743674 Ricsi Előzmény: #743628

Szóval, motorral nem megyek esőben, nem is értelek. Kell legalább 22 fok és napsütés, hogy ekkora túrára menjek.

19 évesen -23 fokban elmentem fehérvárig, visszafelé majdnem fagyhalál, és ez szó szerint értendő.

Amatorrel elmennék kocsival is, ha hajlandó még szóba állni velem :)