Fertő tó Budapestről? habár nem távolság, ha már a menekültek gyalog letolták a felét :DD
Fertő tó Budapestről? habár nem távolság, ha már a menekültek gyalog letolták a felét :DD
Ha mar maaik topicban szoba kerult: innen ki akar meglatogatni engem a ferto parton?
Tegnap még 20% feletti nyerőben is volt, most meg mindjárt visszajön oda ahol vettem :S
bär nagyon lufi cég még, de itt szerencsevadäszatra mär lehetöség...
Fitbit nagyon shite. Tegnapelőtt még 37-en is kötött. A keddi nagy meghúzás teljesen visszaadva :S
Igen ez igaz. Egyébként a legjobb pozícióim eddig még mindig azok voltak amiket saját magam döntöttem el (kivéve az RFV, de az egy másik történet).
ha stabil fundamentumu ceget veszel, ami nincs tulärazva, nem szaladhatsz bele ilyenbe, vagy legaläbbis nagyon kis esellyel, ajanlastol függetlenül
Épp olyan szerencsétlen vagyok mint matgab, egyszer követek KBC-s ajánlást (GoPro), azonnal esik a részvény több mint 10%-ot. Na jó, nem azonnal, 2 nap alatt.
Bezzeg amikor először adtak rá vételi ajánlást a KBC-nél amit nem követtem, akkor több mint 30%-ot lehetett vele keresni.... K életbe....
Zártam rv longokat, meg a dax short felét, egy ilyen erős FT nap után sok volt nekem ez a mai esés. Csökkentettem a kitettségem, rvt majd csak akkor veszek, ha a vola csökkent.
Lululemon holnap jelent!
én lehet, räprobälok vételre...
Közben LCI reszben lekorrigälta azt a nagy ugräsät, de en tovabbra is tul drägänak tartom, nem merem visszavenni az igen nagy minuszban kistopoläsoom utän 15%-kal drägäbban...