két lány macskát kellene ivartalanítani. Meglepődtem az árakon 13500/db. Valaki jobbat?
két lány macskát kellene ivartalanítani. Meglepődtem az árakon 13500/db. Valaki jobbat?
Anyám vette a Gyömrői piacon, szép kis kékszemű kuty volt, s pitbull lett belőle. Okos, erős, szép kutya.
hosszú volna, ha leírnám a tapasztalataimat és a véleményemet... ha volt pitbullod, akkor tuti megbirkózol a feladattal ;-)
ha van tapasztalat okés :) ha első kutya, akkor durva meglepetések érhetnek, mert amint tudjuk vannak a kutyák és a terrierek :DDD
az enyém csak autóban utazik:)
rendben majd pontositunk egyszer:)
ja,értem.
megkeresem a számát privátban átküldöm majd.
vagy elkérem tőle,évente 5-8alkalommal szoktam vele összefutni.
aztán majd látjátok.
de ha kiállitásra nem akartok járni,akkor szinte majdnem felesleges 300ezres szerb kölyök.
Ok, megköszönöm.
Lassan leköltözünk Mizsére, s majd megejtünk egy meghívást, h ti ruccanjatok át egy kaja/csevelyre.
Volt már pittbullunk, nagyon okos, erős kutya volt.
bkk összeszedte, hogyan utazhatunk kutyákkal http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/09/09/hogyan_utazzunk_kutyaval/
de.
nem tartozik egyébként kedvenceim közé a fajta.
gyerek mellé meg vsz. nem igazán való...
nevelés kérdése ugyan.
igen staffiben a szerbek erősek,mint ahogyan Borderben az ausztrálok.
szivesen adok egy régi ismerős tenyésztőt,staffi az nagyon telitett itthon,minden agyfosott kiskopasz-nagykopasz-iskolás aggresszor ilyen kutyát ráncibál maga mellett,rengeteg a kofic fos belőle.
a jo kutya 100-350ezer között van kölyök árban,szinte minden fajtánál.
na most ez az ismerős staffi tenyésztő szivesen ad szerb számot is,ha kell.
kiállitásokon már 25év alatt valszeg ismer néhányat,de nála is vannak kölykök elég gyakran-mondjuk nem követem az almait.
Sir! Hogy jön a gyerek, lassan egy kutyát is beszereznénk, bnő ezt a sorrendet tartja jónak.. Említetted anno, h staffordshire terrier ügyben Szerbia felé érdemes nézelődni. Tudsz vmi kontaktot esetleg, h merre?
egy ilyen szájkorsarat be kéne szereznem a vérebemre :DDD
Azok :)
A jegesmedvés videó sem rossz, ami ez után az ajánlatokban van.
vaddisznóra yo,ha ügyes.:)
lesről meglövi a disznót éjjel az ember,ha elmegy-ráengedi a rövidszőrű foxit.....az mutatja merre kell menni utána:)
legalábbis láttam már ilyet.
a hossúszőrű az már képtelen ilyesmire állitólag,csivavát csináltak belőle.
nemtom pl. van-e még spániel ami képes kacsázni vadászaton,amire való volna?
olyan nyár végén lesz belőle valami.