Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: Cumania

#741838 banyaiz Előzmény: #741806

De én nem mondom azt regisztrálatlanul grasszáljanak. Csak azt, hogy a feszkó szempontjából nagyon nem mindegy, hogy pl Sopronban regisztráljuk, és oda szervezetten szállítjuk. Vagy Debrecenben és utána végig vándorolja az országot , és kiabálja Germany. :)

Re: nincs cím

#741837 Turkoglu Előzmény: #741831

Tudod az a baj, hogy a németeknek kvalifikált munkaerőre van szükségük, a menekültek nem fognak tudni nekik audikat meg merciket összeszerelni pláne ilyen bérért amennyiért nálunk.... nem véletlenül vannak ők itt...

A másik dolog meg az , hogy lehet a sajtóban jópofizik Merkel ,hogy várjuk őket meg kvóta rendszer, de a németek 90% feletti része a háta közepére sem kívánja a bevándorlókat....

#741836 Tucsok Előzmény: #741831

Most azért vannak itt mert szeretik a magyarokat,vagy azért mert jól lehet keresni?

#741835 banyaiz Előzmény: #741830

Mert bekattantak Germany , Germany aztán mennek az Ígéret földjére . :)

Ebben a szituban a józan döntés vsz aki ott van irány Germany.

Úgy alakítani utána ne alakulhasson ki ez a szitu. Kommunikálni , hogy ez egy egyszeri kényszerpálya volt. Tanulságokat levonni.

Több értelme lenne mint a német követségnek üzengetni. Kiélezni a feszkót ahol és ahogy csak lehet.

#741834 Euroman Előzmény: #741823

a szüleim életére megeszküszöm, hogy soha, egyetlen szavazáson nem szavaztam rájuk, és soha nem is fogok...2004-ben az akkori barátnőm nagyon odavolt orbánért....a soproni Fő téren dedikálta a könyvét, barátnőm is oda vágyott....én inkább a Színház utcában megálltam és ott maradtam a két bringával, mondtam intézze el amit akar, aztán itt megvárom....ennek a phasznak még a látványától is okádok

#741832 Ibiza Előzmény: #741820

az egy bjuzi..lbibsi.. eszük nem sok.. meg volt szeppenve orbán mellett.

Német sajtó meg mosdatja merkelt..és persze minket rakna megint bűnbaknak..

a lbibsi sajtó hatalma..

#741831 Euroman Előzmény: #741819

ok....majd a német cégek meg elgondolkodnak azon, hogy hová is menjenek....Mo. a német vállalatok kihelyezett tagozata, vagy kevésbé szépen, a csicskása....így sincs munka, de ha ezek a kisebb vagy nagyobb külföldi cégek elmennek, akkor aztán már csak a mutyistáknak marad valami

#741830 Ibiza Előzmény: #741828

miért nem mentek a meneküttáborokba..senki nem mondta a keletiben van a menekülttábor.. Nem tudjuk mit mondtak nekik.. ha azt mondják bicskére viszik akkor felszálltak volna?

#741829 Kiss Zoltán Előzmény: #741823

Hogy örül az origo,hogy a baloldal elszabotálta Magyarország védelmét!Pedig olyan a közhangulat,hogy olyan emberek is akikről soha nem gondoltam volna,azt mondják erre a nemzet érdekeivel szemben álló oldalra,soha nem szavaznak többé,ennyi volt!

#741828 banyaiz Előzmény: #741805

Regisztrálni kell őket.

De úgy nehéz lesz ha elindítják Sopronba és Bicskén leszedik a vonatról. Így is regisztrálják majd , csak drámai módon.

Kérdezhetnéd hogyan lehet megoldani ezt a szitut ami a Keletiben van? Szerintem ennek a legjobb megoldása az lenne fognánk ezt a pár ezer embert vonatra , Ausztriába , és jelezni, hogy ezeket nem tudtuk regisztrálni teljes körűen de tekintettel a felfokozott hangulatra jobbnak láttuk őket útnak indítani Németország felé.

Aztán csókolom. Egyébként meg a regisztrációs állomásokat nyugati határ közelébe.

Azzal egyetértek Merkel dumája felfokozta az érzelmeket nagy hiba volt.

#741826 TrendMan Előzmény: #741820

Precedenst akar teremteni, ha egyszer áll a kvóta rendszer, akkor már lehet alakitgatni.

Ezt a fogást Viktor is szokta alkalmazni.

#741823 matgab Előzmény: #741781

Van benned egy olyan mély gyülölet a Fidesz iránt, ahogy írsz róluk, mint ahogy a bu.zikról szoktak írni azok akik valójában rettegnek beismerni, hogy homokosok ők maguk is... Aztán amíg egyszer le nem buknak a melegbárban addig vasdorongokkal üldözik verbálisan a melegeket... :-)

ki ne derüljön rólad 2018-ban, hogy valójában Orbánra szavaztál te mindig is! :-DDDDD

#741819 Ibiza Előzmény: #741818

mit nem értesz..azért haragszanak rád..mert úgy tudják a németek beengednek minden szírt..mi meg csak akadályozzuk őket.. miközben alig várják őket a németek..kenyérrel sóval fogadják majd.

Berendelhetik őket..és nyilatkozattételre is kötelezhetik őket.. ha kell kiutasíthatják..

#741818 Euroman Előzmény: #741816

gyan miért mennének? lázár nem a főnökük. nekem sem, ha engem küldene, én sem mennék sehova, pedig én magyar állampolgár vagyok. menjenek a cöf-ös seg*nyalóik, meg a magyar idő olvasók stb.....napi gazdaság már nem volt elég jó....magyar idő....röhej

most beszélt orbán..tök …

#741815 Ibiza

most beszélt orbán..tök igaza van..ez nem magyar probléma hanem német..senki nem itt akar maradni..vagy lengyeleknél románoknál észteknél..hanem oda akar menni..ez így van.

#741814 TrendMan Előzmény: #741811

Itt Budapesten a Duna-part tele van szirtekkel.

Mindegyik a Hotel Berlinbe akar jutni, nem tudom mi zajlik ott?