Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: Cumania

#741823 matgab Előzmény: #741781

Van benned egy olyan mély gyülölet a Fidesz iránt, ahogy írsz róluk, mint ahogy a bu.zikról szoktak írni azok akik valójában rettegnek beismerni, hogy homokosok ők maguk is... Aztán amíg egyszer le nem buknak a melegbárban addig vasdorongokkal üldözik verbálisan a melegeket... :-)

ki ne derüljön rólad 2018-ban, hogy valójában Orbánra szavaztál te mindig is! :-DDDDD

Re: nincs cím

#741819 Ibiza Előzmény: #741818

mit nem értesz..azért haragszanak rád..mert úgy tudják a németek beengednek minden szírt..mi meg csak akadályozzuk őket.. miközben alig várják őket a németek..kenyérrel sóval fogadják majd.

Berendelhetik őket..és nyilatkozattételre is kötelezhetik őket.. ha kell kiutasíthatják..

Re: nincs cím

#741818 Euroman Előzmény: #741816

gyan miért mennének? lázár nem a főnökük. nekem sem, ha engem küldene, én sem mennék sehova, pedig én magyar állampolgár vagyok. menjenek a cöf-ös seg*nyalóik, meg a magyar idő olvasók stb.....napi gazdaság már nem volt elég jó....magyar idő....röhej

most beszélt orbán..tök …

#741815 Ibiza

most beszélt orbán..tök igaza van..ez nem magyar probléma hanem német..senki nem itt akar maradni..vagy lengyeleknél románoknál észteknél..hanem oda akar menni..ez így van.

#741814 TrendMan Előzmény: #741811

Itt Budapesten a Duna-part tele van szirtekkel.

Mindegyik a Hotel Berlinbe akar jutni, nem tudom mi zajlik ott?

#741812 Ibiza Előzmény: #741806

nem az a gond..hanem a szervilis gondolkodással.. ha usába akar kimenni akkor teljes átvilágítás..benéznek a seggébe..ujjlenyomat..az simán átmegy náluk...vagy utazz be a zsidó államhoz..

de Európába menjenek bátran a senki nem tudja kik alakok.. lophatnak robbanthatnak..ölhetnek..semmi adat nincs róluk..max átmegy egy másik országba..

#741811 Euroman Előzmény: #741810

á költeni nem akarok a "projekt"re....inkább keresni rajta...átvinnék egy párat....csak a dutyitól félek...jól jönne pár ezer euro

#741810 Ibiza Előzmény: #741807

gyere el pestre..az a nagy szó ha nem látsz szírt...mert mindenki az.. legyen afgán iraqi..török..

#741807 Euroman Előzmény: #741796

azért én sajnálom, hogy idáig még nem értek el....láthattam volna élő szírt, anélkül, hogy Szíriába kellett volna utaznom :)....legutóbb egyetemen láttam jordánokat és palesztinokat.....meg a hétvégén az osztrák strandon Fekete Pákó-szerű afrikaiakat....5 ffi, fürödtek, mint az állat :)))

#741806 TrendMan Előzmény: #741803

Ebben Ibizának van igaza.

Szerintem is elég ok, hogy regisztrálatlanul ne grasszáljanak az EU-ban.

#741805 Ibiza Előzmény: #741803

csak nyomod..de miért nem figyelsz..ezek nem regisztrált emberek..nem akarják a regisztrációt..soknak hamis szír útlevele van..törökök futószalagon gyártják.. most mindenki szír..mióta merkel hüjéket beszélt.

Amúgy sztem elég egyszer…

#741804 Ibiza

Amúgy sztem elég egyszerű a dolog. Itt vannak a menekültek, kirakni egy kivetítőt. És a német külügyminiszter vagy a magyar nagykövet nyilatkozzon arról befogadják vagy sem a menekülteket ha most felrakják őket egy vonatra. Nyilatkozzon az osztrák és a csehszlovák képviselet átengedik e őket németország irányába. Ha igen akkor gázt..ma estére üres a város.

#741803 banyaiz Előzmény: #741799

Minél közelebb az Ígéret földjéhez. :)

Semmi racionális indok nincs arra miért ne könnyítenénk az ország elhagyását ha egyébként a szabályoknak megfelelünk. Azon kívül, hogy ezzel lehet növelni a feszkót.

#741799 Ibiza Előzmény: #741794

sopronkőhidán.. akkor..és csak estére kellene visszamenni..nem sokan maradnának a probléma megoldaná magát.