Szép napot zártak amcsik
Szép napot zártak amcsik
Én nem mert fogalmam sincsen. De az aug24 sztem elég nagy zavart hozott az erőtérbe.
Szinte kiszálltam még a múlt héten, ha mindent tartottam volna most feljebb lennék 650$-al. Pár részvényem van csak (persze a fitbit még megvan), meg nyitottam egy pakk shortot.
szóval azt mondjátok, hogy adni kéne, mert jön az apokalipszis...
Fényes jövőt fest
Szépen üdvözlik a hétvégét
engem az érdekelne megerősítésnek, hogy hozol e friss pénzt a tőzsdére :)
olyan, mintha tényleg medve piac kezdene kialakulni...
Csak azt nem tudom, hogy most eladjam a pakkokat és realizáljam a bukókat és majd visszavegyem olcsóbban, vagy ez már az alja volt - egy villámmedve...
Mert ahogy a székelyek mondják, a medve nem játék...
futikat szépen meghúzták
olvasandó:
”Risks are highest in the economy when measures of risk are lowest.”
Augusztus 24-e rég nem látott nagy esést és árfolyam-ingadozást hozott a tőzsdéken, különösen az elmúlt években a legnyugodtabb képet festő amerikai piacon. Túl azon, hogy a hétfő reggeli flash-crash, azaz minipánik során több év után először az S&P 500 index a csúcshoz képest több, mint 10 százalékos mínuszba került és hatalmas forgalom mellett napon belül 130 pontos tartományt járt be, a legérdekesebb fejlemények talán a részvényopciós piacon zajlottak.
Na most már nincs. Persze nem azért mintha az utóbbi emelkedett volna.
A pénteki shortom szépen hízik, 1980 felettről valahonnan. Az a baj, hogy csak egy adag.
Már több nyerő van rajta mint a fitbiten. :S
szép lesz a záróra is ,ha jól látom.
szép nyitás
A kínaiak keményen adták a héten az amcsi kötvényt, állítólag 100 milliárdot is elpasszolhattak, tán ezért nem tudott érdemben szárnyalni mint fő menekülőeszköz para idején – végülis az ok mindegy, tény, hogy gyengécske az amcsi kötvény.
“The PBOC has sold at least $106 billion of reserve assets in the last two weeks, including Treasuries, according to an estimate from Societe Generale SA.”