A héten mindkét irányban hittem! :D
A héten mindkét irányban hittem! :D
Nincs pozim, longokat reggel zártam, majd fordítottam de már azokat is zártam. Ma már nem hiszem h,nyitok. hétfőn remélem longba tudok lépni. Jó lenne a mai záró 100 közelébe vagy az alatt. Csak magamban hiszek:)
Csak hati shortok, és mol részvények (meg 2 kis pakk otp 5740-es átlaggal). A shortok 20 k körüliek, ésnaz alattiak. Jó lenne idén zárni őket, ha nem jön be, akkor átkötés lesz belőle.
Én a csak a Puffinban hiszek! :D
Ez a topik most elég erősen esésre játszik...
21300- ról nyitottam shortot ma délelőtt, egyenlőre tartom . Zárom , ha óráson a bux 21420 fölé zár. Ki miben hisz ? Milyen pozitok van ?
mindegy az, csak a románokat oda-vissza :))
Akkor álruhában megyek,thai lányok legyenek ám! :D
Jó lesz ez a short,hótgyenge ez a buxli,Otit adják ahogy van rá lehetőség..
a délután folyamán longot nyitottam,csak meg ne bánjam......
hati long 10k 21500 ról
stopp a nemzetközi szentiment függvénye ,de bármikor lelkiismeret furdalás nélkül kiteszem bukóban is ha romlik a világ
ha működik a tőzsdepsziho akkor s&p 2050-60ig föl ugorhatna, a fellélegzésben pedig hatit akár 22k fölé is ránthatják a MOL vezetésével, Richter segédlettel
ha majd mindenki fellélegezve hátradől, akkor kell majd ismét fordulni
kiderül....
usdhuf long kezd nullába visszatérni :)
ha nem jössz eskü fizetek mindent a többieknek :)))
ne offolj :) ha addig zárom 20k alatt, legalább jó lesz a kedvem
500 feletti shortbelépősök között fizetnivaló erdőbényei számlákat sorsolunk ki! :D
Én napi maxon :)
Grat, ügyes.
Mellesleg:
"A Bloomberg Billionaires indexe szerint a világ kétszáz legvagyonosabb embere közül mindössze hárman tudtak nyerni a tőzsdék zuhanórepülésén, mégpedig Alwaleed Al Saud, szaúdi üzletember, Tadashi Yanai, az Uniqlo alapítója és a cseh üzletember, Petr Kellner."