pompás forgalom
pompás forgalom
ahan,értem,thx:)
a multkor izgalomban, kidobtam 2shortomat,1maradt.
ültem már rajtuk egy keveset,több hetet.
hétvégére és akkor délre illik :) 2 nap
ajha,hirtelen.
merre?hova?milyen célárral,idősikon?:)
azt hiszem zászlót építünk
ha ezt az ütemet tartja este 5-ig, akkor egész jó hét volt
nem ott zárt :)
ha mínuszban zár megbocsájtom a mai napot
továbbra is kuka, csak 20 Forinttal lejjebb
szép a grafikonja, erőteljes semmi :)
Havi charton, azért előbb-utóbb az esés elkerülhetetlen. Bekarikáztam, hogy miért. De, az esésig még lehet benne emelkedés, mert az nem változtatja meg a fő trend irányát.
Hetes charton az a 5145 nagyon kellene. Utána akár még az emelkedés is benne lehet, talán 5630-ig, majd megint esés.
Véleményem szerint 5145-ös szint döntené el, hogy onnan korrekció, vagy további esés. De, egyelőre nem akar oda leérni.
egyelőre szédelgés
Viszont időben nincs rendbe ez a 2. hullám. Egy nap alatt nem szokott egy komplett hullám teljesülni. Majd meglátjuk, mi lesz belőle.
Ez a mostani esés alap esetben Otp kereskedésben úgy nézett volna ki múlt hét szerdán lenyomják de nagyon , mindenki értetlenkedik miért bántják, (aztán csütörtök pénteken kiderült volna) és tegnap pedig -15%-on felfüggesztik .
Ez lett volna egy ilyen nagy para lekereskedése Otp-ben, alapjáraton.
Ehhez képest igen szelíden szolidan adta elő. A te magyarázatod sem rossz, de nekem az én elméletem jobban tetszik. :)
Még az is lehet, hogy a C/2 hullámot rajzoltuk fel a grafikonra. Ha, igen , akkor jön a C/3
azért esnek a fejlettek először, mert ott 1000 milliárdokról van szó, ott fontosabb kezelni a pozikat. Itt leszarják a pár mrd-t, majd utólag kiszórják...
Arra akartam kilyukadni ha valahol érződik majd itt ebben a korrekciós időszakban, hogy vezető indexek jobban esnek ahogy jobban is emelkedtek, az a legjobb jel vsz. Long szempontból.
Mert az az jelzi, hogy már arra készülnek, hogy a korrekció után szétvásároljanak mindent és ennek megfelelően kezelik a témát.
Ha széthullunk az viszont igen rossz jel lenne. :) Eddig amit látok Otp-ben az tetszik. Már az is, hogy egy hosszú hétvégére emelkedéssel megy el, mikor elég komoly félelmek voltak.
Csak hát ez a történet még eléggé az elején jár. Korai itt még ilyen következtetéseket levonni ebből a néhány napból.